Bár az is meglehet, hogy ez a motor hozott rám balszerencsét már éppen kész lett volna, és elszakadt a kötél amire felvolt kötve és placcs..... pfff ki tudja
ennyit még életemben nem szöszöltem váltóval,kombinálni kellet a két évjáratot hogy meglegyen minden fokozat,de már jó és vesz oda-vissza mindent.holnap még kicserélem azt a csapágyat azt utána már csak legózni kell vele.nincs ötleted arról ki rakta be fordítva a főtengely szimeringet bár ennél a motornál már semmin nem csodálkozok.
a moci megvan még unokatesómé a (vékonyabb srác volt) énmeg lecseréltem a 300-as gasgas-t egy Hondára,elvagyunk csak szar az idő veled mivan? milyen motorod van?
tavaly egy kört nem tudtam menni rajta,kiváncsi lennék most mit alkítanék ott!attól brutálabb pályát még nem láttam,na oda lehet menni akármikor sosincs tumultus!
Nagy nevűben,a Hódmezővásárhelyi Nagy László-t,és fiát Nagy Alexot ismerem.Anyukája Nagyné Czuczi Rita és nagypapája,Czuczi Győző irányitotta sokáig a magyar motokrosszt.Az ő fia ,Czuczi Roland volt az én edzőm.Ha ez mond valamit.
aha (azt inkább nem...) amúgy ismered a Nagy Patrikot?KTM-je van....a Balaskó László vagy hogy hivják az edzője . keményen megy , igaz ő időben elkezdte.........na mind1 csakmegtanulok
Ne is mondd Kennex! Ez a posta egy horror! Neked is 2300 Forcsi volt mire elért hozzám a csomagod?
Mennyiben változott a pálya?