Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért,mi a para vele?
És milyen a Kawa milyen sűrűn dugózod? nekem kezd elegem lenni a4-t ből cr500 blokkot kéne belerakni vagy 250 re lecserélni mert ez horror
Hát ez a problémája majdnem mindenkinek.Majd csak lesz valami.
Bár az is meglehet, hogy ez a motor hozott rám balszerencsét már éppen kész lett volna, és elszakadt a kötél amire felvolt kötve és placcs..... pfff ki tudja
Ez az én problémám is. Hát nem megmondtam, hogy nagyon szerencsés vagyok? Már 2008 szeptembertől, ha azt veszem bár előtte sem volt habossütemény
Látom edzést szervezel,hmm mennék énis csak messze vagytok szinte mindenki
ennyit még életemben nem szöszöltem váltóval,kombinálni kellet a két évjáratot hogy meglegyen minden fokozat,de már jó és vesz oda-vissza mindent.holnap még kicserélem azt a csapágyat azt utána már csak legózni kell vele.nincs ötleted arról ki rakta be fordítva a főtengely szimeringet bár ennél a motornál már semmin nem csodálkozok.
03-as 125-ös kawa,van meg egy 03 125kdx.Köszi jól vagyok,az öregséget leszámitva.Most toborozok egy bandát okitásra.Remélem komolyan veszik.
a moci megvan még unokatesómé a (vékonyabb srác volt) énmeg lecseréltem a 300-as gasgas-t egy Hondára,elvagyunk csak szar az idő veled mivan? milyen motorod van?
SZEVASZ!Arcüreggyulladás volt.Hogy vagy?Moci megvan még?
szevasz ,tőled vettünk annak idején a gasgas-t ha jól látom,alig ismertelek meg így simán ,mert amikor ott voltunk valami volt az arcoddal éppen
Ti választotok.
Szia Matlé, köszi mégegyszer, hogy szenvedtél a kis mocimmal. Remélem nem fárasztott le nagyon...
tavaly egy kört nem tudtam menni rajta,kiváncsi lennék most mit alkítanék ott!attól brutálabb pályát még nem láttam,na oda lehet menni akármikor sosincs tumultus!
Szúrtam be róla régi képemet,nem változott a talaj.
szorulás nyomból van bőven.ez inkább viz nélküli használatra utal,mert nincs rajta átfújás nyoma ami a kopás jellegzetessége.
szeva mindenkinek!
Ne is mondd Kennex! Ez a posta egy horror! Neked is 2300 Forcsi volt mire elért hozzám a csomagod?
Azok ott is maradnak.
A Gyáli pályán voltál már?
Nagy nevűben,a Hódmezővásárhelyi Nagy László-t,és fiát Nagy Alexot ismerem.Anyukája Nagyné Czuczi Rita és nagypapája,Czuczi Győző irányitotta sokáig a magyar motokrosszt.Az ő fia ,Czuczi Roland volt az én edzőm.Ha ez mond valamit.
szerintem sincs semmi értelme annak a rugónak.sokszor "véletlenül" kifelejtem.de másnak el ne áruld nem mindegyik dugón ilyen a hornyolás
Elég durva rumplik tudnak ott lenni...halál
Profiknak is kemény,laposabbak az elugrók.Ha kinyomosodik,kemény részen elég szar.
Még nem voltam ott azóta,amióta "butítva" lett.
Mennyiben változott a pálya?
aha (azt inkább nem...) amúgy ismered a Nagy Patrikot?KTM-je van....a Balaskó László vagy hogy hivják az edzője . keményen megy , igaz ő időben elkezdte.........na mind1 csakmegtanulok