Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Borkáék.
Én meg mindjárt rílok mert tuti nem tudok menni rendszeresen, pedig úgy szeretnék.
nem tudsz valakit, aki a Dél-dunántúlon lakik és vállalna ilyesmit?
Már nem a régi,könnyitett,az szerintem jó mindenkinek.A talaja is vegyes,legjobb.
Hát nem a legkönnyebb a pálya...Nyáregyháza
Szeretem,de elégfárasztó
Érdekes, én 10 évet vívtam, és az ordítós edzőmnek teledobáltuk élesztővel a kerti budiját , a csendesebbik meg ha csak összevonta a szemöldökét, vigyázzba állt mindenki.
Ha kész lesz az enyém majd cserélgetünk, hátha úgy jobban fog menni neked.
Rajtam nem múlik. Szerintem akkor te válassz pályát,az első verseny amin lesz oda kéne menni.Persze,ha nem kemény pálya.
Mazo én sem vagyok, de a sok év edzés alatt mindig ordibált velünk valamelyik edző, és ez belémnevelődött, szal az ordibálás is motivál valamilyen szinten
Nem lesz ordító.
Igazából abban reménykedem, hogy felnövök a 250-eshez, mert korai volt a váltás.
Na ja..teteje lenne a cél
Talán van is rá esélyen...4 en felmentek előlem..
asszem én is visszaviszem az üres üvegeket és csatlakozom
Én nem vagyok mazo, velem ne ordítson senki. Egyszerűen mondja, mit akar, és én megfogadom.
Üdv a csapatban.
Ha van egy jó banda, és motiváció, főleg valaki aki ordibál velünk, akkor biztos sokkal jobban fejlődünk. Már várom, nem vagyok semmi jónak az elrontója.
Találtam itthon pár edzésre való "felesleges" ezrest. Lehet, hogy én leszek a banda legóvatosabb duhaja (a hiányzó térdszalag okán), de már csak a buli miatt is benne vagyok. Eddzünk.
Majd meglátjuk, ha összerakjuk a fűnyirom, és otthagysz, majd akkor.
WoW ez nekem is tetszik, csak amilyen szerencsétlen vagyok.... melyik pályán lenne ez? előre látom, hogy én nem leszek ott sanyarú körülmények között kell megtanuljak motorozni, saját tapasztalat alapján ...áhh mindegy. valamit csak alkotok ..
A teteje a cél,már az elsőnél is!Darók Adrit ismered,őt én tanitottam,MX3 VB--ig rendező jogán csak eljutott.
vagyis ártana
az enyém megcsókolhatod
nekem nem ártalan....
jó lenne dobogót szerezni minden futamon tavasszal...
én mondtam...