NNNNNaaaaaaa,szemüveg meg vizes lesz a blokk ,flakon viz,ledobó,roll-off szemüvegre,motornak meg semmi nem számit
Oszt,ha má versenymotorral mentek,menjetek tempót,meee drága játék az üzemóra,ha gyors ,ha lassú.
Szerintem fáradt voltál már kicsit, és félig ülve dobott el az ugrató, ami miatt "fehajított" a nyereg, ettől előredőlt a tested. Nagyon becsülettel húztad neki, merészen, de elszántan
Sokat kell mennünk, srácok, sokat, sokat, sokat!
Menjünk Nyárasapátra
Csika, mi nem versenyt megyünk...pláne nem bejáratós blokkal
De a tipp amúgy jó. Én két okból kerültem a sarat, ahol lehetett:
1. a vizes-homokos pocsolyák lefogták a motort, és aggódtam, hogy a felfröccsenő jeges víz nem tesz jót a felhevült blokknak
2. egy ilyen gázlómadaras projektnél az első körben olyan dzsuvás lett a szemüvegem, hogy nehezen láttam tőle ki, nem akartam takarítgatni
Hát, PROX lesz belőle. Wiseco-nál a forint leértékelődése miatt emelkedtek az árak, 42 e lenne a cuccos+ még erre jönne a gépmunka, és még várni is kellene a dugattyúszettre legalább 2 hetet (de az is lehet hogy 1 hónap). Ez van. De holnapra kész a hengerem és a dugó is itt lesz, ebéd után kell érte mennem. Egy darabig biztos bírja ez is. Aztán majd talán a következőre Wiseco.
Annyira még nem forgattam fel mindent, és rémlik is, hogy láttam a kesztyűd, de azóta nem találkoztam vele...ahogy magamat ismerem, még akkor eltettem valahova, nehogy elkeveredjen, és így elkevertem...
Ígérem, hamarosan szétforgatok mindent...Ha nem lesz meg, veszek neked, de csak pirosat...az való a Hondához
Jó,kis vidi.Tanács,de nem letámadni érte,meglátjátok,igazam van.Ha sár van a pálya közepén és írtóztok tőle,nem kell kerülgetni,telibe bele,(lásd képeim)vagy ahogy látom a szélén mentek,maradjatok is ott,egyenesben és az ugratón is.Stopper beszél,bárki mérhet köröket. Jobb lesz mindenki ideje.Sok másodperc megy el 1 körön keringővel,sok kör alatt meg 1kör ideje jön össze.
Nah, vagyok, olvasom...
Srácok, tényleg drága az üzemóramérő, de kíváncsiságból vettem egyet (köszi Gecsa), és úgy gondolom, hogy a motorom vételárának a 1,5%-a nem egy nagy költség arra, hogy méregessem, mi mennyit bír. Én nem tudom megtippelni az üzemórákat, tényleg néha csak pofázni megyek ki, néha meg le se szállok a motorról, ahogy Csika mondja...Nekem megéri.
Halihó mindenkinek! Szevasz Zoli! Én is feladtam délelőtt, ajánlva megy de ez most nem elsőbbségivel. Megkérdeztem, szerda-csütörtökre ott van. Írj majd itt, ha odaért, én is visszajelzek mindenképp!
Jaa,a szétszedés nélküli dugó cseréhez nem kell szerszám fül kell,mivel a kopott dugó csapkod összevissza,van egy hangja.Csavarhúzóval fülelve meg szerintem ,majdnem mindenki minden forgó alkatrészt megtud hallgatni.Azt,meg,hogy ki ki milyennek itéli,meg döntse el maga,vagy hivjon segitőt.
Számolom,mennyit megyek,kétóra kintlétből lehet csak félórát gurulok a többi duma,de van,hogy csak tankolni állok meg,attól függ kik vannak kint,kb: + - havi dugó,3-6 hó használattól függően henger,hajtókar,összes csapágy,szimmering,tömités ,kuplunglamella csere,ha nem kell a moci,me kell másnak,meg eladom.Veszek másikat,amin mindent cserélek,oszt kezdődik előröl.Igy megy má régóta,de öreg vagyok én má ehhez.
Én is megérdeklődtem a Jb-technél a dugót és már válaszoltak is! Nekem most a 90.00-es a köv. tulméret és 37.400ft lenne amit a héten meg is kapnék ha most rendelném, de nálam ez csak a jövő hónapban lesz aktuális!
Oszt,ha má versenymotorral mentek,menjetek tempót,meee drága játék az üzemóra,ha gyors ,ha lassú.
Sokat kell mennünk, srácok, sokat, sokat, sokat!
Menjünk Nyárasapátra
De a tipp amúgy jó. Én két okból kerültem a sarat, ahol lehetett:
1. a vizes-homokos pocsolyák lefogták a motort, és aggódtam, hogy a felfröccsenő jeges víz nem tesz jót a felhevült blokknak
2. egy ilyen gázlómadaras projektnél az első körben olyan dzsuvás lett a szemüvegem, hogy nehezen láttam tőle ki, nem akartam takarítgatni
Ígérem, hamarosan szétforgatok mindent...Ha nem lesz meg, veszek neked, de csak pirosat...az való a Hondához
Srácok, tényleg drága az üzemóramérő, de kíváncsiságból vettem egyet (köszi Gecsa), és úgy gondolom, hogy a motorom vételárának a 1,5%-a nem egy nagy költség arra, hogy méregessem, mi mennyit bír. Én nem tudom megtippelni az üzemórákat, tényleg néha csak pofázni megyek ki, néha meg le se szállok a motorról, ahogy Csika mondja...Nekem megéri.
...rendes tőletek, hogy aggódtok a pénztárcámért
ha tudok még szerezni akkor szolok!új ára 9000huf
a héten utána járok de nem ígérek semmi!