Az meg embertelen,de te tudod,üzemórás az is.Fáradtan rugdosni nem kellemes.Ha meg olyan fáradt vagy,hogy nembirod berúgni,oszt tolni kell,me má sirógörcsöd van milyen szerencsétlen vagy,fölhöz baszod oszt leülsz pihenni,majd belegondolsz milyen messze áll az autó,szomjas vagy,ideges,oszt mikor felállitod rugdosod nem indul,de erő nincs gondolj rá mit irtam mert ezt egy párszor átéltem 5kilóssal.Ha lett volna nálam pisztoly biztos fejbelövöm magam.
Azért az mond valamit, hogy 2T 125-tel motorozol. Tudsz élni
Figyelemreméltó, hogy ennyi motorostapasztalat után, mint az elvárható lenne, nem a 500ast, vagy a 450est hajszolod, hanem egy kis szöcskét
Havonta,cserélem.3-6 havonta hengert,meg mindent.Nekem se jött be a 4 ütem lassabb is voltam,öregen nehéz rászokni a motorfékre,meg hullanak,píztemető,régebbi 125 nekem jobb.Az aluvázasak is hamar kihullottak,főleg nyáron.Nem is tudom mi a jó már.KB félévig jó az új motor,ha rendesen használod,azt annyit ér mint egy régi (állapotra gondoltam).Felújitod azt úgyse olyan már mint legelőször.Utána eladod.Olyanok,mint valami reklám cuccok.A régiekbe még volt anyag minden téren.
Isten vagy Matyi micsoda, forditva? egy karbantartó rakta össze a motoromat, nekem nem volt beleszólásom, mert mire odamentem már összerakta, pedig mondtam neki, hogy várjon meg vele majd én megcsinálom. Azért mégiscsak megcsináltad a lehetetlent, csak egy csapágyat kell ragasztani a többi jó igy is? Remélem minden alkatrész nálad van, és semmit sem felejtettem el. Le vagyok kötelezve, tényleg elismerésem.
Figyelemreméltó, hogy ennyi motorostapasztalat után, mint az elvárható lenne, nem a 500ast, vagy a 450est hajszolod, hanem egy kis szöcskét