Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó éjt
Na jó estét! Most azt hiszem, kapok majd a pofámra, mert megint őszinteségi rohamon támadt, csak az a helyzet, hogy nem tudom magamban tartani (de én már csak ilyen vagyok), lehet ezért haragudni rám, nem fog zavarni.

Én azért érzem jól magam ezen a fórumon, mert jó a társaság, mert akikkel eddig akár itt, akár személyesen találkoztam jó fejnek ismertem meg és segítőkésznek, és még egy fontos dolog: eddig ez itt önzetlenül és baráti alapon működött. Nekem eszem ágába nem jutna bárkinek is - max a postai bekerülési összegen túl - pénzért árulni a Haynes Bibliát, amit én is úgy kaptam Kemétől baráti alapon. Csak azért, mert \"ne hogy má ingyen - vagy postaköltségen - legyen neki, amikor valamikor nekem is pénzbe került\" (megjegyzem, aki versenyző volt, nem hiszem hogy ilyen körökben pénzért jutott volna hozzá). Most már leszarom a Clymer könyvet is nagy ívben! Ha ingyen lenne, akkor se kéne ebből a forrásból! Elég kevés olyan jó kis közösség formálódik, mint ezen a fórumon ahol önzetlenül és baráti alapon működnek a dolgok (láthatjátok, sokan azért is jönnek ide, mert a többi topik haldoklik). És ez nekem nagyon tetszik! Megmondom a frankót, amit gondolok, ha nektek ez kell, ami itt néhány napja elkezdődött - 1000 ft ezért, meg 1000 ft azért, meg \"nincs ám ingyen tesó\", meg ez fizetős ám, meg ilyenek - akkor lelketek rajta. Hanyatt esik a társaság egy része, mert betévedt a topikba egy volt versenyző és osztja az észt? Félreértés ne essék a tudás és a tapasztalat előtt én is meghajlok, csak hogy ez a dolog kezd egy kicsit átmenni \"cigánykodásba\" azt gondolom. Ha nektek az kell, hogy ordítozzanak veletek a pálya szélén, meg irányba állítsanak benneteket családos felnőtt emberként (akinek nem inge nem veszi magára), ahelyett hogy magunk között jókat mosolyogva, meg hülyéskedve örüljünk egymásnak, meg a motorozásnak a pályán, akkor tegyétek ezt. Megjegyzem nagyon sajnálnám a dolgot, mert jó srácok vagytok itt szinte mind!

Most dobálhatjátok rám a sarat, el lehet küldeni a pi....ba is, legfeljebb tudomásul veszem, de nekem erről akkor is ez a véleményem. Bármikor bármelyikőtökkel szivesen osztanék meg bármit, ami nekem \"csak úgy van\" és ha adok belőle akkor sem leszek kevesebb. Ha az illető, akiről szó van olyan jól érzi magát a benzingőzben, meg szereti a motocrosst, ráadásul szimpatikus társaságban, akkor miért nem teszi ezt önzetlenül? Hát srácok! Nagyon nem egyformán vagyunk összerakva! Ez van.
Aham! Köszi, ez jó tipp, én is így gondolom, hogy nem kell feltétlen a márkanevet is megfizetni. Van egy igen profi metalográfus haverom, majd segít valami jó kis acélt kiválasztani.
Gondolom van némi tapasztalatod motorok terén...
Tm ről valami vélemény esetleg?
Sziasztok!
A prox felújító szett ára kb. 24 ezer volt nem olyan régen, de én csapágyboltból megoldottam kb. 12 ezerből. Amúgy nekem is 2003as 250 cr-em van, de ez még a 125ös cr-hez volt.
Vagy újjittasd fel olcsón.1000ft körül vannak olyan tűgörgők,esztergályos neked nemtom mennyiért dógozik.Óccsó és hidd el jó megoldás az is.
pár kulcs kell hozzá
Ó. Azt hittem csapszeg meg tűgörgők...
Szerszám!
Köszi!
...mmm. Az a gáz, hogy himbarendszert életemben nem szedtem még szét, nem tusom, mi kell hozzá. Napoljuk el, majd ha lesz időm, szétkapom, és megdumáljuk.
Értem.Nekem 10-15-25-30% kedvezményeim vannak egyes cégeknél,van ahol a gyártótól jön,konkrétan ird meg mi kell csak úgy tudok ajánlatot tenni.Hosszútávú szerelés a cél, nem a mai kicsi lóvé.A himba felújítószett szereléssel 30 ezren jóval belül van.Holnapra ird meg konkrétan mi kell,ha kell.Addig megkérdem mennyiért van nálam itthon mindennel,arra megy majd a szerelés.
Szeretem eldönteni, hogy ki hogy próbál korrekt lenni, vagy alkalmasint átbaszni. Nem biztos, hogy megéri nekem buzgolkodni és rohangálni alkatrész után, hogy végül 3 napi megfeszített kutatás és 370km utazás után diadalittasan a markodba nyomjak egy szettet, ami pont annyival olcsóbb, mint amit te kedvezménnyel megkapsz. Ezért kérdeztem, mennyiért vállalnád összesen, a kérdés, csakúgy, mint a válasz, nem minősül ajánlattételnek, sem szóbeli megállapodásnak vagy szerződésnek
Nem a kit hogy lehet átbaszni kategóriába tartozom.Utánanézel neked mennyiért éri meg,hol megvenni a felújitószettet.Ha a kezedben van,elhozod megvárod 5ezresért igy kicserélem.Szerintem igy korrekt,mert az árak sokat változtak euró miatt.
Azaz összesen?
Láttalanba nem jó,ilyet mondani,de ha himbát kell csinálni 5 ezer a szerelés+ anyag.
Jó kérdés, azt nem is néztem. De inkább a kopott himbára gyanakszom, 5-6 év "endúrózgatós" használat mellett ez hihető is.
Vagy a hátsórugód nagyon elővan feszitve.Erre gondolsz?
Akkor viszont nem értelek, az az 1 centis holtjáték a villa végén a himbánál kb. 2mm lehet, láttam már ennél sokkal rondábbakat, amiből nem lett semmi baj, és vidáman javítható volt.
Ijesztgetés helyett mondj egy árajánlatot a javítására
Nincs félreértés,tudom miről beszélsz.
ezer
Félreértettél. A hátsó kerék tengelyénél megfogva a hátsó villát, OTT mozog fel-le 1cm-t összesen. Nem a blokktartó tengelynél.
2003-as CR250. Annyira azért nem hiszem, hogy ez súlyos hiba.
30 mi?
1 cm-ert?Mi tartja azt mester?Gyári 30 körüli.molnarzo-val egyeztess tűgörgőbe,ha ovális a himba,feldörzsáraztat valakivel,bele esztergáltat persely azt,ha nincsenek a csapok szétrohadva(bemaródva) akkor vissza tesz.
ja,annyi nekem 24volt
+ 3 óra szenvedés
jujujjj ...a himba sem egy occcsó mulatság.Nekem a 250CR (1994) az előző tulaj szerint 28Ezer volt a szett! plussz a meló...