Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tiszta sor 8,5 évesen kitakarítottam egyedül a romet karbit,gondolom mondanom se kell hogy mindenhol folyt és nem müködött,de 1,5 évvel később már ismertem a blokkot kívül belül.ha nem nyúlsz hozzá akkor szűz marad,már pedig ezt nem szabad hagyni!
Én értem minden szavát.
nem jársz valamikor a tatai pálya felé?
tarthatnál nekem is gyorstalpalót
Rendben.
Ez igy egy kicsit zagyva, de majd remélem élőben meg tudjuk ezt vitatni. Minden esetre köszi a jótanácsokat.
Szevasz!
na szevasztok emberek én lépek majd holnap újult erővel...
wazzeg...te flexibilis vagy belülről!
Ahogy régen sem, úgy ma sem fúrkálok,ajánlják,de nekem sok dugó tört szét igy is.Régen Nagy Ferinek ,Csikárnak,meg nekem Mészáros Jani bácsi tuningolt(JMR)meg voltam vele elégedve,ezért a mai napig csak ugyanahhoz nyúlok a mocin.Dugó belül könnyit,felömlők blokkal együtt(szétszerelt blokkfélre ráteszed a hengert,látod mit csinálsz)Minden apró hülyeség sorja,öntési hiba leszed,kipufogó csatornák bővit,power(saját nem elárulós)porlasztó,cső marad.Futómű súlyomhoz szelepelve,olajokkal,furatokkal,játszom,és nekem jó.
Mindig szétszalad a vigyor a képemen, ha megnézem a Sokadikx haverja által készült videókat, minél alacsonyabb a pont, annál nagyobbat mosolygok.
Első crossmocim, és azt mondták ő ért hozzá, nálam biztos jobban értett, mivel akkor annyit konyitottam hozzá, mint a tortahegesztéshez. Elég drága tanulópénz volt, de most már tudom mit hogyan kell kb, és kihez érdemes fordulni. Enélkül nem ismertem volna meg ilyen nagyszerű embereket
meeeeegvan,köszi!
Fizetős,csak krossz szerelésik,nem letölthetők,baráti áron. http://szerelesikonyvek.byetho...
az kemény
Én kb 180\90, de ebben a súlycsoportban is versenyzek. Mi a véleményed a dugó megfúrásáról a gát felőli részen? Most rakom be a dugót csak azéé
ezekszerint nem de mingyá
na majd most a válságba nem kell vigyáznod a súlyodra
Nem olvasol vissza?
ahhha,hát akkor nem csodálkozok a váltó kerekek törésein sem.nem volt a közelben egy csillagász vagy inkább egy növénybiológus?bazzeg hogy lehet igy rábízni valakire a több 100 rugós motorod? végülis a te dolgod
Általában 110 kg-körül vagyok.Amikor eleresztem magam(minden télen)meghízok,de nem kicsit!,majd fogyókúra!Majd 3 hónap alatt képes vagyok fogyni 30-40 kg-ot!
remélem nem fizetős...
Most szóltak kész az új weboldalam,megnézem azt ha jó belinkelem.4 napig csinálták.
szia,megnézted a linket?láncűrész
te is közel vagy a versenysúlyhoz