Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vigyázz mindjárt benézek az ablakodon
Kevés vagyok neked egyedül?
Alig várom a vasárnapot! Milyen éghajlati és időjárásviszonyok szabhatnak határt a kimenetelhez? Mert ne hogy csak Robgo-val kelljen párban mulatnunk kint az időt.
Hogy te mindenhol ott nyüzsögsz, elképesztő
Nem akartam beleszólni a dolgotokba,de a Molnárzo-nak sz.tem akad dolga egy pár fogaskerékkel!Szivességből,segítségből...mert nehéz beszerezni...stbNem PIIIIZÉ!
a., viccelsz
b., nem érted, miről van szó, akkor olvass vissza jó sokat

ne feled az idomokat
Sajnos tudom milyen a darázscsípés sisak alatt. - igaz akkor nem vigyorogtam ennyire!
Kennex! Látom azért segítőkész vagy PÍÍZÉRT! Nyakad nyúljon meg!A darázs csípjen meg a sisak alatt!
jól van azon leszek,hogy a belseje 26os legyen!
Holnap hívlak!
Tengelyből nem tudok de a csapágyból 0,5 mm le tudok szedni igaz nem lesz egyszerű!
Kersd a keszkenőmet vazze!
Ezek az egyhengeres nyomatékgyár légkalapácsok sajna jobban eszik a láncszettet, ez normális...Parilla, Universalmotor, Pinkmotors...Nekem is 40 ropi volt a láncszett a CBF-re.
Talán magadra vetted? ...hogy hogy nem? Nem neked írtam! Megígértem, hogy nem basztatlak, nem is teszem, hozzád se szóltam, és ez volt az utolsó, hogy bármilyen jellegű közleményem volt az irányodban. Mással beszélgettem, ha nem tűnt volna fel?
végülis ez sem egy izom állat,de jól megy arra a csöpnyi 5 szelepre van 2db 40es delorto karbi.most egy O gyürüs did lánc van rajta,de nyúlik mint a postás gumi.a vas lánckereket is csúnyán meghegyezte.erre valami erősebb kell
hello
Látom lezártad a témát.Nekem meg tőled van hányingerem.
megpróbálok 1 ilyent szerezni! Ha mégsem megy,akkor ne a csapágyból akar forgácsolni,mert baromi nehéz lesz,hanem a tengelyből...
Figyu Matyi!Lehet hogy fikázás lesz a vége,de a következőt tapasztaltam lánc ügyben:Volt itt nekem 2db.4-t -m is az (egyik egy tt 600 volt)mindkettőre csapágyboltban vásárolt ipari célra gyártott méretnek megfelelő,de erősített láncot raktam:Az elsőnél 1-1.5 évig használtam és adtam el vele a motort,a másodiknál szintén nem volt vele gondom!Maradt ebből a láncból egy darab,ezt ráraktam a káikszre,ha lesz benne pár ü.óra mondom a tapasztalatokat!
Hát erre én már nem merek írni semmit, mert délelőtt megígértem, hogy befejezem a témát! De legszívesebben azt írtam volna, hogy bárkinek szivesen segítek én is! "...de nem ám ingyér! ...a tudást ma sehol nem adják ám ingyér! pííízért tesókám, pííízért!" ...hát őszintén, hányingerem van még most is!
26 van ráütve!
Szevasz te zoknisütő!
most lehet hogy megfogtál