Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak kérdezem. Érdemes!
hello mindenki
nincs itt semmi üzletrontás!
Mondtam,..az ilyen egyedi,boltban nem kapható (vagy horrorért) alkatrészek baromira ki bírják csinálni az embert,amikor motorozni akar,de szinte reménytelen beszerezni egy ilyent.Ezekben a dolgokban bármikor szívesen segítek.Akár anyagárban,akár szívességből.Meg különben is ,egy számító ember vagyok,és lehet,hogy egyszer nekem kell valakitől segítség!
Ellenben a lánckerékgyártással.....
Miért?
szerintetek hol kapok jó áron gyűrűs min. 525 ös láncot ami jó erős? 650 es 4T re kellene,ami cr 250 van az nagyon vékony rá
Hellyel-közzel!
Visszaolvastál tegnaptól?
az egy M24!
a meneten,az kimaradt
Vagyok,Hali!
Húúú Te! Hol tartod azt a schublert? Rozsdásodik vazze!
azt csináljuk,hogy nézek egy 26mmes belsőgyűrűt is! Ha van!
te figyejj má!ha leszúrod azt a tengelyt 25 re hogy rámenjen az új csapágy,akkor mi a szarra fogod rátekerni az anyát?azon keresztűl kell húzni a csapágyat
Erről majd holnap beszélünk Matyi! Ne rontsuk itt az üzletet, nem lenne korrekt! Ha itt leszel, elmesélem!
talán csak egy vezetéket kell elvágni!de vajon a pirosat,vagy a kéket?
Hiteleség érdekében!
majd holnap délelött,az egyik csapágyból szar méretet kaptam,még szerencse hogy indulás elött ellenőriztem mindent!
Nekem is bekapcsol hamarabb is!
azt lehet tudni hogy az elkészült termék mennyibe fog kerülni? nekem a 250be kezd néha szalajtani.ugyan az a problem mint kennexnek.még indítható,de nem sokáig
Majd írunk rá egy programot, hogy ne is működjön
Nekem a volvo 5-10 km/h alatt blokkol csak
Ez gyártóként változhat
Keletkezett egy kis zavar az erőben, ezért holnap lesz a "műtét".
Már folyamatban van Keme, 'hál istennek Molnár Zoli van olyan rendes. Azt ígérte, kb 3-4 hét és megvan.
azt én sem hagytam békén,de túl nagy ehhez a játékhoz.corsával jobb volt pörögni
én is csodálkozom a dolgon.ha 20 alatt rátaposok blokkol egyszerre mind a 4 kerék.ha 20 felett akkor műgszik rendesen,álló helyzetig rorog.de erőteljesen fog bárhol.talán valami technikai csemege lehet (406)