nincs itt semmi üzletrontás!
Mondtam,..az ilyen egyedi,boltban nem kapható (vagy horrorért) alkatrészek baromira ki bírják csinálni az embert,amikor motorozni akar,de szinte reménytelen beszerezni egy ilyent.Ezekben a dolgokban bármikor szívesen segítek.Akár anyagárban,akár szívességből.Meg különben is ,egy számító ember vagyok,és lehet,hogy egyszer nekem kell valakitől segítség!
Ellenben a lánckerékgyártással.....
te figyejj má!ha leszúrod azt a tengelyt 25 re hogy rámenjen az új csapágy,akkor mi a szarra fogod rátekerni az anyát?azon keresztűl kell húzni a csapágyat
azt lehet tudni hogy az elkészült termék mennyibe fog kerülni? nekem a 250be kezd néha szalajtani.ugyan az a problem mint kennexnek.még indítható,de nem sokáig
én is csodálkozom a dolgon.ha 20 alatt rátaposok blokkol egyszerre mind a 4 kerék.ha 20 felett akkor műgszik rendesen,álló helyzetig rorog.de erőteljesen fog bárhol.talán valami technikai csemege lehet (406)
Mondtam,..az ilyen egyedi,boltban nem kapható (vagy horrorért) alkatrészek baromira ki bírják csinálni az embert,amikor motorozni akar,de szinte reménytelen beszerezni egy ilyent.Ezekben a dolgokban bármikor szívesen segítek.Akár anyagárban,akár szívességből.Meg különben is ,egy számító ember vagyok,és lehet,hogy egyszer nekem kell valakitől segítség!
Ellenben a lánckerékgyártással.....
Nekem a volvo 5-10 km/h alatt blokkol csak
Ez gyártóként változhat