nem kell kifűzni de lazítsad fel a küllőket mert a feszültségtől összeroppan a hegesztés helyén!amúgy argonnal nem lehet hegeszteni mert az csak a hegesztés védőgáza!hegeszteni az alut lehet tig-gel(avi) és mig-gel (co)
egy kérdéssel fordulok hozzátok ( remélem tudtok segíteni )
Cr250 a berúgókar olyan mintha elcsúszna ( nem racsnizik ) nem lehet rendesen rárúgni mert lemegy.
remélem el tudja mindenki képzelni hogy mi a problem
na erre szeretnék valami megoldást találni hogy mitől lehet ez és hogy mivel lehet orvosolni!
tuti feszítik,de:
ha az egy frankó kerék volt,és ki volt centírozva rendesen,akkor a feszítés körkörös!Ergó minden 1mással szemben lévő küllő feszít+tart.A körkörösség elvén merevít!ezért is van benne.
ha küllő nélkül bagyobb hőt kap,rögtön torzul.
Kennex!
Tanácskoztam az embereimmel,és arra az elhatározásra jutottunk,hogy mivel ilyen profilu maró nem létezik ezért párba marjuk a fogaskoszorúd! Ami azt jelenti,hogy mindkét profil 90 fokos lesz,de az alsó kifutásonnem lesz ott az a rádiusz.De a kettő passzolni fog egymáshoz,és úgy fognak kapaszkodni ahogy kell!
Viszont így csak Hétfőn,rossz esetben Kedden tudom feladni!
Ha így jó lesz?
és jobban is néz ki mint a japó
így nem tudom mi a bánat lehet vele.....
van abban a motorban kompresszió?
de nagyjából 1.450. +65 az öhlins
ha minden ok..pár hét és itt van...
egy kérdéssel fordulok hozzátok ( remélem tudtok segíteni )
Cr250 a berúgókar olyan mintha elcsúszna ( nem racsnizik ) nem lehet rendesen rárúgni mert lemegy.
remélem el tudja mindenki képzelni hogy mi a problem
na erre szeretnék valami megoldást találni hogy mitől lehet ez és hogy mivel lehet orvosolni!
thx
ha az egy frankó kerék volt,és ki volt centírozva rendesen,akkor a feszítés körkörös!Ergó minden 1mással szemben lévő küllő feszít+tart.A körkörösség elvén merevít!ezért is van benne.
ha küllő nélkül bagyobb hőt kap,rögtön torzul.
http://www.tmracing.it/images/...
Tanácskoztam az embereimmel,és arra az elhatározásra jutottunk,hogy mivel ilyen profilu maró nem létezik ezért párba marjuk a fogaskoszorúd! Ami azt jelenti,hogy mindkét profil 90 fokos lesz,de az alsó kifutásonnem lesz ott az a rádiusz.De a kettő passzolni fog egymáshoz,és úgy fognak kapaszkodni ahogy kell!
Viszont így csak Hétfőn,rossz esetben Kedden tudom feladni!
Ha így jó lesz?