90-91-ben gyártottak ilyen blokkot. RM-en láttam ilyen megoldást. Az alatt a kupak alatt egy rugó van, ami ha nincs felspannolva, akkor nem megy vissza a power alaphelyzetbe.
Nem lehet, hogy azért nem láttunk még ilyet (ha valami nagy állatságot mondok, akkor nyugodtan beszólhat bárki), mert mondjuk ez a moci nem exportra készült, hanem Japán belpiacos? Azt hallottam, hogy vannak (lehetnek) bizonyos különbségek. Ezért van az is, hogy a belpiacos motorokhoz nagyon sok alkatrész nem is található meg európai viszonylatban. Hallottam már ilyet, meg asszem olvastam is valami cikkben a NET-en.
Végigtúrtam a rendekezésemre álló CR manualokat, leírásokat és katalógusokat, egyikben sem ilyen a power mechanizmusa. Nem értem...
Csirkés, a hengerben a power hogy néz ki? mivel a másik oldalra HPP van írva, feltételezem, hogy a kupifogónyílásba kétoldalról megy be egy-egy nyelv, ami kissé elzárja a gáz útját, leszűkítve a keresztmetszetet...namost azt kéne, hogy mozgassa egy röpsúly, ami a vízpumpa felett van. Így van?
Postázzák nem a boltba megyek érte. A postán már hülyének néznek lassan mert mostanában elég sok csomagot intéztem hol kisebbet hol nagyobbat, de kedd óta minden nap bemegyek, hogy jött-e csomagom?
Bazzeg...Attól eltekintve, hogy ez nem 93-as, hanem 1991-es, valóban megdöbbentő, ez bizony CR, de rohadjak meg, ha valaha láttam életemben ilyen fura CR250-es vízpumpát.
Pedig láttam már szétszedve 1984-től 2003-asig párat.
Nehogy úgy járj, mint drága cimborám...egyszer valaki más vette fel a telefont, mikor megint rájuk csörgött, hogy mi van már az alkatrésszel, mert már szinte naponta telefonál...erre a válasz: Jaaa, itt van már vagy egy hete...
miből vágtad ki ilyen faszán a tömítéseket?
meg mivel?
köszi!
(rohadjak meg, már megint az lesz a baj, hogy a 91-esek különböznek )
(mi a fene az a CLYMER?)
Csirkés, a hengerben a power hogy néz ki? mivel a másik oldalra HPP van írva, feltételezem, hogy a kupifogónyílásba kétoldalról megy be egy-egy nyelv, ami kissé elzárja a gáz útját, leszűkítve a keresztmetszetet...namost azt kéne, hogy mozgassa egy röpsúly, ami a vízpumpa felett van. Így van?
Holnap felhívom őket, hogy mi van?
Pedig láttam már szétszedve 1984-től 2003-asig párat.