Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na most kéne Sokadikx, hogy itt legyen, neki is 91-es CR250-ese van, szívesen látná szerintem.
Hello kennex!
miből vágtad ki ilyen faszán a tömítéseket?
meg mivel?
Na skacok! A holnapi viszont látásra! Jó éjt mindenkinek!
Én eddig csak ilyet láttam:
90-91-ben gyártottak ilyen blokkot. RM-en láttam ilyen megoldást. Az alatt a kupak alatt egy rugó van, ami ha nincs felspannolva, akkor nem megy vissza a power alaphelyzetbe.
macesz77(kukac)freemail.hu

köszi!
(rohadjak meg, már megint az lesz a baj, hogy a 91-esek különböznek )
A könyv címe. hova küldjem?
Nah, mondj egy mailcímet...
(mi a fene az a CLYMER?)
De csak azt arészt,a többi nálam lóvés!CLYMER!
Az engem is érdekelne...írhatok? Megkapom?
Nem lehet, hogy azért nem láttunk még ilyet (ha valami nagy állatságot mondok, akkor nyugodtan beszólhat bárki), mert mondjuk ez a moci nem exportra készült, hanem Japán belpiacos? Azt hallottam, hogy vannak (lehetnek) bizonyos különbségek. Ezért van az is, hogy a belpiacos motorokhoz nagyon sok alkatrész nem is található meg európai viszonylatban. Hallottam már ilyet, meg asszem olvastam is valami cikkben a NET-en.
Szevasztok!Csirkés irj egy mail cimet 3 perc múlva nálad a szerelésije.Hülyeségre ne hallgass!
Végigtúrtam a rendekezésemre álló CR manualokat, leírásokat és katalógusokat, egyikben sem ilyen a power mechanizmusa. Nem értem...
Csirkés, a hengerben a power hogy néz ki? mivel a másik oldalra HPP van írva, feltételezem, hogy a kupifogónyílásba kétoldalról megy be egy-egy nyelv, ami kissé elzárja a gáz útját, leszűkítve a keresztmetszetet...namost azt kéne, hogy mozgassa egy röpsúly, ami a vízpumpa felett van. Így van?
Postázzák nem a boltba megyek érte. A postán már hülyének néznek lassan mert mostanában elég sok csomagot intéztem hol kisebbet hol nagyobbat, de kedd óta minden nap bemegyek, hogy jött-e csomagom?

Holnap felhívom őket, hogy mi van?
Nem lehet valami régebbi 3, vagy 4kerekűnek a blokkja?
való szinű hogy az! össze van kötve egy villával a víz szivatyú tegelyével! Tehát meg fejtettük! mit lehet ott álítani? köszi
Csirkés testvér! Én pedig most megkövetem magam, és elnézést kérek a kicsit nyers hangért. Ilyet még én sem láttam! Soha!
Az a blokk, szerintem még régebbi!
ez a 93'-as!
Bazzeg...Attól eltekintve, hogy ez nem 93-as, hanem 1991-es, valóban megdöbbentő, ez bizony CR, de rohadjak meg, ha valaha láttam életemben ilyen fura CR250-es vízpumpát.

Pedig láttam már szétszedve 1984-től 2003-asig párat.
Ha jól gondolom és a blokk belsejére gondolsz, akkor a vízpumpa tengelyén van a power emelő.
Na itt a vas eleje nélkül!
Nehogy úgy járj, mint drága cimborám...egyszer valaki más vette fel a telefont, mikor megint rájuk csörgött, hogy mi van már az alkatrésszel, mert már szinte naponta telefonál...erre a válasz: Jaaa, itt van már vagy egy hete...