Képzeljétek,hívtam a "laposracer"-t kedden,kellett volna yamaha dt-hez hátsó fékmunkahenger a fiam motorjához.Azt mondta hogy nincs neki,de keres másfajtát,amihez én legyártok egy konzolt,mondta hogy küldjem el neki sms-ben a címem stb.tegnap postára adja.Ma hívom hogy mi a helyzet,mondja hogy ő már holnap olaszországba megy és legközelebb hétfőn tudja feladni!Kérdeztem tőle hogy miért nem adta fel eddig,a válasza a következő volt:"Van nekem más dolgom is"Na remélem Bencsik olvasod a fórumot és lesz rá alkalmam hogy mielőbb belepisáljak a csizmádba!Remélem azt is hogy továbbra is így állsz hozzá a vevőidhez,és előbb utóbb felkopik az állad!Büdös paraszt!Elnézést a hangvételért,a többiektől,de baszott pipa vagyok erre a tyúkszartipróra!(el akartam vinni a srácomat magammal jövő héten motorozni,hát így nem sok esély van rá...
Egyenlőre nem hozta még a posta a váltókaromat, meg a láncot. Csapágy csőtőrtőkőn lesz. Van még egy kis esztergályos munka is. És egyenlőre se berúgókarom, se hangtompítódobom. És még kell építenem egy gyújtást, ha nem működik az amim van.
Meg első utam biztos, hogy nem a pályára fog vinni. Nincs akkor tp-m a pályán, hogy nekiugorjak elsőre.
méga gázkar állítócsavarját is!
...ja és az ima sem 6ott!