Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

próbáltam én már mindent
méga gázkar állítócsavarját is!

...ja és az ima sem 6ott!
karburátos oldalán az állito csavarral probáltad már,,,?
Képzeljétek,hívtam a "laposracer"-t kedden,kellett volna yamaha dt-hez hátsó fékmunkahenger a fiam motorjához.Azt mondta hogy nincs neki,de keres másfajtát,amihez én legyártok egy konzolt,mondta hogy küldjem el neki sms-ben a címem stb.tegnap postára adja.Ma hívom hogy mi a helyzet,mondja hogy ő már holnap olaszországba megy és legközelebb hétfőn tudja feladni!Kérdeztem tőle hogy miért nem adta fel eddig,a válasza a következő volt:"Van nekem más dolgom is"Na remélem Bencsik olvasod a fórumot és lesz rá alkalmam hogy mielőbb belepisáljak a csizmádba!Remélem azt is hogy továbbra is így állsz hozzá a vevőidhez,és előbb utóbb felkopik az állad!Büdös paraszt!Elnézést a hangvételért,a többiektől,de baszott pipa vagyok erre a tyúkszartipróra!(el akartam vinni a srácomat magammal jövő héten motorozni,hát így nem sok esély van rá...
CR 250-nél hol lehet az alapjáratot megpiszkálni?
Csak nem itt is a szivatótengely tekergetésével?
Sziasztok!
csinálsz egy képet a hengeredről légyszíves?
Ennek annyi A Honda márkakereskedésben készséggel segítenek persze fájni fog nagyon
Nekem meg megvan a hüvelyezett hengerem! Még egy csapágy kell a blokkhoz, és lehet összerakni. Vasárnap már tesztelek, ha minden összejön.
hellom mindenkinek!
ma megvolt a hómotorozás ,az a baj,hogy el is olvadt,és maradt a sár....győztem kisuvickolni a vasat
Olyan értelemben ugyanaz, hogy ez is öreg, és ezt is drágán árulják.
nesze
szerintem tök más mint martiné ! az 500 as ez meg 80 as és az levegős ez meg vizes
ja tényleg! te volt már egy csomo vevő csak elakarták mindnféle szarra cserélni! de jó a memoriád!
Eladó ez már vagy fél éve. Valahogy emlékeztet Martin motorjára.
Iwiwen megnéztem a képeidet. Az az egykerekes képet dob már fel ide is lássák a többiek, hogyan is kell csinálni! "nagyot borultál? "
Nem hiszem, hogy bontottan kapsz, mert az egész karbit szokták eladni, újat azt lehet tudsz venni.
nem is gondolok bele
tudok ilyet venni valahol szerintetek? motormann, univers....
Gondolkozz, hova lettek ennek a darabjai...
lehet a dugómat is ez nyírta ki...
az hogy a rossebbe tudott eltörni?
lehet ilyet külön kapni?
szétkaptam a karbit, ehhez mit szóltok?
Egyenlőre nem hozta még a posta a váltókaromat, meg a láncot. Csapágy csőtőrtőkőn lesz. Van még egy kis esztergályos munka is. És egyenlőre se berúgókarom, se hangtompítódobom. És még kell építenem egy gyújtást, ha nem működik az amim van.

Meg első utam biztos, hogy nem a pályára fog vinni. Nincs akkor tp-m a pályán, hogy nekiugorjak elsőre.