Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

esőt mond egész hétvégére...
esőben is kűditek?
Jászberényi vagyok,eredetileg,1,5 éve jöttünk ide.Ócsóbb volt itt a ház.
nem tom
Valaki csináltatott már első króm szár felujítást?
Mondj egy neked is kellemes összeget.
Holnap lesz összerakva a 250-esem...Vasárnap gyere Bugyira!
csak csupán az első rajtábla nem eladó?
mit kérsz érte?
Holnap napközben valaki jön motorozni?
Most nézem, hogy Szt.györgyi vagy, jártam oda csajozni még gépiparis koromban, eleinte Simson Star-ral, aztán ETZ-vel...
Hát igen,nem vagyunk egyformák.
Hi!
...jó, ha nem írja az adatlapján, hogy 93-asa van, lehet, hogy kisebb pofával esek neki
Rendes gyerek vagy!
El hát. Ha meg már így megbántottalak, hogy lecsesztelek, közben meg én beszéltem hülyeséget, erősen kedvezményesen megkaphatod.
Üdv mindenkinek
Keme! Az idom szett eladó?
freemailem van, ember...magnana...maaaajd egyszercsak megjön
Akkor jó lehet hozzá alkatrész bontva találni.
Na,mit mutat?
Elküldtem neked is.
Ha krosszmotor szerelésik kellenek valakinek,amiket a netről nem lehet letölteni keressetek meg.1200ft + postaköltség.Csak krossz!Clymer könyvek.
Köszi. Ez a rohadék 91-es széria már másodszor tol ki velem, nem tudom, abban az évben milyen szélütés érte a Hondát, de egy csomó érdekes, egyedi megoldást találtak ki, amit se előtte, se utána nem látsz viszont. Maga az idomzat és a külső megjelenése a motornak is egyedi, van itthon komplett 91-es idomszettem, semmi másra nem jó, a váz és a segédváz összekötése is más, a tank is egyedi formájú, azt hiszem még a hátsó villa is csak ebben az évben volt más, előtte és utána egy-egy, évekig változatlan fajtát használtak
Még jó hogy van közöttünk olyan aki figyel! csirkes@freemail.hu köszönöm! és ott mit tudok álítani tudod?
Küldtem.
Jóéjt!