Csak képletesen estem le. A parkolóból indultam. Már körbe jártam a pályát előtte gyalog. És rendesen megeresztetem az ugartoknál mint ahogy az erdőben is szoktam menni. Az első ugratónál lassan mentem még a másodiknál már megküldtem harmadikban, nem is volt baj egészen a lefele menő 3 ugratóig, az elsőnél majdnem beleugrottam egy vízmosásba ezért a levegőben akkorát fékeztem, hogy lefulladt a motor, a másodikig alig sikerült lelassulni a harmadikon csak legurultam. Utána megint húztam neki és a gödörnél amikor eszembe jutott mi jön le lassítottam, és szinte lecsúsztam csak rajta áló kerékkel. Aztán kiálltam a szélére kicsit remegő kézzel, pihiztem egyet aztán nekifutottam újra de akkor már csak az asztalokat gyakoroltam.
gratulálok boccs, hogy kinevetlek, tényleg neharagudj, de azt hogy csináltad? az első köz az akármilyen profi vagy lassan kell menni vagy nem ezzel volt a baj? meséld már el
Akkor és ahányszor akarsz! Gondolom amikor PMSE van akkor nem meg ha versenyre előkészítik a pályát akkor sem illik ősze taposni. De ezen kívül bármikor. Ezeket az árakat nyár közepén mondta a Krisztián azóta lehet változtak az árak. De ha még nem jártál azon a pályán akkor először próbáld ki mert nem épen kezdőknek való szerintem.
Ez pont ilyeneknek van mint pl te meg én hobbimotorosoknak van 1-2 aki köröz minket de a 3/4-ede ilyen kezdő motoros mindenki. én is úgy kezdtem, utolsó heylezéssel ,de idővel belejössz
da ha már kicsit összekaptam magam ,akkor mindenféleképpen érdekel a dolog!