Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na szerintem lássuk akkor a motorodat úgy egyben? Van egyáltalán?
Hétfőn rendeltem universalmotorról váltókart meg láncot de még mindig nem hozták
Jól tudod barátom! Itt mindenki hülye. Sőt mindenki hülyébb, mint te! ...önbizalomban látom nincs hiány.
91'-es CR250 van most itt is darabokra bontva, de még hasonló dolog sincs bent! Sőt, nem is láttam másban sem, még ehhez hasonlót sem!
Szerintem meg csak te vagy az. Mert nem fogod fel, hogy ez nem CR Honda.
Kemének igaza van! Ez nem Honda Cr 2003 r! Tegyél fel egy képet a komplett motorodról! ...de nem photoshop! Saját legyen!
na látom már nem csak én vagyok tudatlan!
Csirkés, az egész motorodról nincs kép?
akkor elsőnek ott fogok kereseni...

köszi
Ez meg mi a szent málnabokor? Mert hogy nem CR Honda, az tuti.
12-15ezer ha 97 előtti CR.
Lehet, hogy a powerszelep meghajtórészére gondol?
na ez
Szép estét!

Bontóba milyen áron adnak egy karbit? Nem tudja vki?
...kezdek kételkedni benne, hogy neked egyáltalán CR-ed lenne! Tegyél már fel légyszi a mocidról egy képet az adatlapodra!
Ha az adatlapodon valós adatot adtál meg, akkor tessék, itt van a '93-as Honda CR 250 R vízszivattyú rajza! Hol van ezen himba, meg rugó, meg kinyomó villa, vagy micsoda?
Figyelj Csirkés! A CR vízszivattyúja pontosan úgy néz ki, mint ahogy azon a robbantott rajzon láttad! Se rugó, se villa, se más! Érted? Én most szerelem az enyémen, szét van szedve a vízszivattyú, és pont olyan mint arajzon! Remélem ezt meg te vágod?
fényképezd le légyszives.
abba van egy rugó és egy álító csavar és ez a tengely van össze kötve egy villával a viz szivatyu tengelyével! vágod? és mit álítasz vele?
Figyu! Fényképezd le azt a szart, amit nézegetsz, aztán tedd fel ide a képet. Akkor talán tud mondani valaki valamit! ...addig nem. Olyanokat kérdezel, ami nincs a CR-en ott, ahol te mondod vazze!
Aha! ...akkor csak engem utál.
Az a kartergáz kiegyenlítőtartálya.
írtam lentebb...holnap jön hozzám motort szerelni.
qrva jó
thx
Ha ilyen segítő készek vagytok köszi! akkor a vízpumpa alatt a nagy csavar az ott mi?