Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megmondom őszintén, nem tudom, mert én ingyen mehetek rajta a PMSE tagságom miatt nem gondolkoztál még azon, hogy te is beiratkozz? kapsz egy csomó boltba kedvezményeket rendezünk kisebb vesenyeket, bulikat jó kis közösség
Ha jól emlékszem 1000-1500/alkalom vagy 10K félévre.
Köszi, hát akkor nem egyhez vittük, pedig én is tőlem meszire küldtem el, de nem ő volt
Dirtparkba én is készülök.....remélem hamar szárad.
Bár kicsit drága.

A ligeti pálya hogy megy? Mennyit kell fizetni?
Kelemen István, Kiskőrösön.
A kipufogónyílásnál egyik oldalon, ahol a törött gyűrű eltörte a nicasilt, lett egy 2mm-es kis repedés. Amikor belefúrták a hüvely helyét, valamennyi megmaradt belőle. Elvileg semmi gondot nem okoz, a srác szerint azon az egy ponton rosszabb lesz a hűtése, de ez szinte csak elvi kérdés.
eddig Pécs, Liget, Mágocs ,de tervbe van a DirtPark, meg még sok pálya. A ligeti pálya nekem nagyon bejön
Épületgépész cége van van egy luxus túra bmw-je a típusát nem tom.Egyébként attól hogy ott lax te is,nem muszálj mindenkit ismerned!Szép a honda!
és hol szoktál edzeni,gyakorolni,pályázni?
lövésem nincs ki lehet ő..
ok persze szoktam ,én is tavaly kezdtem a Motocrosst 2-3 versenyen voltam eddig .valószinű, hogy én is a hobbikategóriában indulok, van még mit tanulnom szóval még az is megesik, hogy én leszek az utolsó. Én azért megyek, hogy szórakozzak eggyet, egyelőre nem a helyezés számit
jah...ugyanaz!
még jó,hogy szóltál....
valszeg ez is piros volt valamikor
Én is ismerek egy pókot Komlón tőle vettem tavaly az xx hondát Bányai Béla őt ismered?
műanyag ám!
nekem levolt fújva retek ezüsttel,de lecsiszoltam róla,nekem eredetileg piros színű!
látom pécsi vagy! Hello szomszéd!
Hol szoktál pályázni?
persze,hogy ismerem....meg a Gepit is.....
lehet ,hogy megyek...de csak nézőnek...vagy a seniorok közt.

Én még csak most "ismerkedem" a motocrossal.Eddig endúróztam.
műanyag?
basszus,éppen azon gomdolkodom,hogy kromofágot neki ,aztán mehet a polír....

de akkor ez halott ügy
Ismered a Nagy Czukor Csabit? ő is Komlón lakik CR 250-ese van (vagyis tavaly még az volt) remélem te is jössz Bátmonostorra 28-án legalább hobbikategóriába
így:
thx!
ja az oldalidom az vendég, a csavarhelyek sem stimm....de erre va a kötegelő!
Az a lyuk a könyökön az úgy keletkezett hogy a srác megsturcolt egy falat kanyarodás közben de el se esett. Amúgy volt rajta protektoring csak félrecsúszott. A kormánytörés meg így:
szép a motorod csak nem az övé az a 2 oldal idom szerintem..
nekem is acerbis dobom van,gondolom neked is műanyagból van igaz?:)
hűűűűűű,de fasza.....,hogy a könyökvédőm leér odáig!