megmondom őszintén, nem tudom, mert én ingyen mehetek rajta a PMSE tagságom miatt nem gondolkoztál még azon, hogy te is beiratkozz? kapsz egy csomó boltba kedvezményeket rendezünk kisebb vesenyeket, bulikat jó kis közösség
A kipufogónyílásnál egyik oldalon, ahol a törött gyűrű eltörte a nicasilt, lett egy 2mm-es kis repedés. Amikor belefúrták a hüvely helyét, valamennyi megmaradt belőle. Elvileg semmi gondot nem okoz, a srác szerint azon az egy ponton rosszabb lesz a hűtése, de ez szinte csak elvi kérdés.
ok persze szoktam ,én is tavaly kezdtem a Motocrosst 2-3 versenyen voltam eddig .valószinű, hogy én is a hobbikategóriában indulok, van még mit tanulnom szóval még az is megesik, hogy én leszek az utolsó. Én azért megyek, hogy szórakozzak eggyet, egyelőre nem a helyezés számit
Ismered a Nagy Czukor Csabit? ő is Komlón lakik CR 250-ese van (vagyis tavaly még az volt) remélem te is jössz Bátmonostorra 28-án legalább hobbikategóriába
Az a lyuk a könyökön az úgy keletkezett hogy a srác megsturcolt egy falat kanyarodás közben de el se esett. Amúgy volt rajta protektoring csak félrecsúszott. A kormánytörés meg így:
Bár kicsit drága.
A ligeti pálya hogy megy? Mennyit kell fizetni?
valszeg ez is piros volt valamikor
nekem levolt fújva retek ezüsttel,de lecsiszoltam róla,nekem eredetileg piros színű!
Hol szoktál pályázni?
lehet ,hogy megyek...de csak nézőnek...vagy a seniorok közt.
Én még csak most "ismerkedem" a motocrossal.Eddig endúróztam.
basszus,éppen azon gomdolkodom,hogy kromofágot neki ,aztán mehet a polír....
de akkor ez halott ügy
ja az oldalidom az vendég, a csavarhelyek sem stimm....de erre va a kötegelő!
nekem is acerbis dobom van,gondolom neked is műanyagból van igaz?:)