Nekem is ugyanezt csinálta. 3db idomot nem tudott elküldeni 2hét alatt. Leszarja az egészet, meg nem lehet vele normálisan beszélni mert kb alig tud magyarul.
Köszi! Szutykoltam is vele eleget. Ha ezt is szétmarja, akkor felmászok a Szabadság - hídra és leugrom! Mondjuk, 2 napja ázik tömény fagyálló-koncentrátumban egy darab alu-lemez, ami be van kenve ezzel az anyaggal, de egyenlőre bírja még! Nem is puhul, olyan kemény, mint amikor megkötött.
Szevasz Zoli! Mégegyszer (de nem utoljára) köszönöm a segítséged! Annyit kérhetek tőled, hogy ha odaért a postán a cuccos, akkor üzenj majd itt a fórumban? Tökön szúrom magam, ha a Posta elkeveri az biztos! ...mondjuk ajánlott küldeményként megy, majd csak nem keverik el!
Szép jó estét crossosok! Csak benézek éppen, de ma nem nagyon tudok maradni (meg fáradt is vagyok). Végeztem ma a jobbos deknivel, csak gondoltam megmutatom milyen lett. ...elég szembetűnő a különbség! Remélem bírni fogja!
SIKERÜLT Lehet, hogy bevállalós vagyok!? Ez volt, az első versenyem/először mentem pályán ezzel a motorral De tulajdonképpen azért indultam, hogy egy jót motorozzak és ez még most is igy van.Amikor eldobtam beesett a bokorba és hirtelen nemtudtam, hol van letört az első fékkar, de 1 újjnyi darab maradt és az a szerencsém, hogy fog rendesen és elég volt az a kis darab és tudtam vele fékezni Amúgy észrevettétek, hogy ez: kétszer van itt a smile-knál
Majd csinálok mindenképp, mikor rakjuk össze. Egyébként a srác, aki hüvelyezte, nagyon szépen kimarta az ablakokat, kifaragta a kipuffszelep helyét, ugyanúgy visszarakta a teljes powert, utolsó csavarig, majd engedett a 23ezerből 3 ezret, mert aggasztja egy pici repedés az aluminíumban a hengeren belül
Ha megjön dobok egy sms-t is, hogy megnyugodj...a posta jó munkát végez!
és remélem majd én is