Amúgy cső mindenkinek! Ha azt akarsz, akkor 27-es, bal menetes és 0,5-ös menetemelkedés nekem van 125-ös CR-hez és 2-szer már leszedtem vele egy hawerom(pontosabban ismerősöm) barbárul úgy szedi le, hogy van az elején két kis luk elvileg abba van egy 6-os menet 2 csavart bele valami vas közbeiktatással és szintén valahova rábaszni kalapáccsal pontosan ő tudja ezt én inkább esztergáltattam
Ez a baj hogy nincs sok pénzem de jól akarom megcsinálni.Nem akarom hogy 2 év múlva meg vegyek egy új hengert mert a hüvely nem bírta vagy tudom is én.Soha nem hüvelyeztettem még utólag hengert szal nem tudom menyire bízzak meg ebbe az eljárásba.De ha valaki azt mondta hogy hüvellyel is elmegy frankon és nem kell havonta dugót cserélnem akkor inkább a hüvely mellett döntök mer a feléből kijövök mintha ujj hengert vennék.
Üdv.
Tanácsotokat szeretném kikérni.Nem tudom eldönteni hogy hüvelyeztessem a hengerem vagy vegyek ujjat.Üzemórába menyivel bír kevesebbet egy dugó a hüvelyezett hengerbe?Meg a nyáron a hőségbe nem kell félnem tőle hogy megragadjon benne a dugó?
Hello zsiványok! Mi újság? Jól hazajöttem, majdnem épségben, csak a snowboardot meg a bokámat törtem kicsit.
Már nagyon kilométer hiányom van. Matlé nem tudod esetleg mi van a motorommal?
Kememester, Kakukkmester már gondolom fényévekre van tőlem.
A lendkerék rögzítő csavar M10-es és jobb menetes,mert már légkulccsal lecsavartam.Ahogy mértem 26,8-as átmérő tehát M28-as menet,szerintem jobbos, csak a menetemelkedés a gond!
Ha csak a menet iránya akkor bal a 86os 25őn is balos volt meg a 92es 500ason is az van gondolom a többin is. RM-en és YZ- ugyan az a méret van csak azok jobbosak tapasztalatom szerint.
Nem kell besértődni
Én pl. azért nem válaszoltam, mert nem tudom a választ, gondolom sokan vannak ezzel így. Ez nem egy adatbank, ahol betáplálsz egy kérdést, és már löki is a gép a válaszokat, hanem élő emberek fóruma.
Tegyél bele menetfésűt, vagy hajts bele különböző csavarokat, és rájössz, milyen. Bár erős a gyanúm, hogy BALmenetes.
gumi tömítést hol tudok szerezni?
Tanácsotokat szeretném kikérni.Nem tudom eldönteni hogy hüvelyeztessem a hengerem vagy vegyek ujjat.Üzemórába menyivel bír kevesebbet egy dugó a hüvelyezett hengerbe?Meg a nyáron a hőségbe nem kell félnem tőle hogy megragadjon benne a dugó?
vasárnap Bugyi vagy Taksony, jövő vasárnap Nyársapát, viszont Matyit nem bírom elérni.
Már nagyon kilométer hiányom van. Matlé nem tudod esetleg mi van a motorommal?
Kememester, Kakukkmester már gondolom fényévekre van tőlem.
Ha csak a menet iránya akkor bal a 86os 25őn is balos volt meg a 92es 500ason is az van gondolom a többin is. RM-en és YZ- ugyan az a méret van csak azok jobbosak tapasztalatom szerint.
csapágyat már vettem le vele!
Menetfésű!
Én pl. azért nem válaszoltam, mert nem tudom a választ, gondolom sokan vannak ezzel így. Ez nem egy adatbank, ahol betáplálsz egy kérdést, és már löki is a gép a válaszokat, hanem élő emberek fóruma.
Tegyél bele menetfésűt, vagy hajts bele különböző csavarokat, és rájössz, milyen. Bár erős a gyanúm, hogy BALmenetes.
Pedig csak egy lendkerék menetet kérdeztem?
nálunk 4000 Forcsinál kezdődik az első kör ára!