Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem biztos hogy jó, ha csak úgy megrendeled, vinni kellene a régit és az üzletben összehasonlítani (de ez csak belepofázás, lehet hogy van itt, aki jobban tudja).
Van egy heggesztett blokk részem vízpumpa benne figyel és nézegetem a vízpumpa elméletét! mit szolgál a kinyomó villa?
Én is csak most fogom kezdeni a pályázást, abszolút amatőrként (na jó, motort azért láttam már, csak crosspályát belülről igen keveset). Dícsérték Keméék Bugyit valóban, de ettől még jobban Nyársapátot! Matlé mondta, hogy jobb mint Bugyi! Állítólag nagyon barátságos ugratókkal, kezdőknek is (na ez vagyok én) ideális!
az univerzál tuti jó oda?
ha nem a neve alapján nézem
Parilla vagy Universal: cca. 5000 Ft!
Azt írta, hogy a vízszivattyú alatt jobbra 5-óránál. ...Meg hogy mit lehet vele állítani? De hát az nem is úgy néz ki mint egy állítócsavar! Az igaz, hogy 5-óra irányában van a leeresztő, de nem a vízszivattyú alatt, hanem a vízszivattyú fedél házán! Nem értettem én sem, hogy pontosan mire gondolt!
Cr-hez csak ez a brutális majdnem 10Ezer forintos váltókar van?

nem találtam olcsóbbat
hidd el én sajnálom a legjobban!

de az utánfutó már megvan,tavaszra lesz vonóhorog is.....és az a bugyi elég szimpatikus nekem!
Imi, ha nincs szakadása a tömítésnek, akkor amit írtam, pasztával ugyanolyan jó lesz hidd el! (Azért azt hozzáteszem, hogy még én se vettem le úgy tömítést, hogy ne szakadt volna valahol. Ha jól fel volt rakva korábban, akkor szerintem sem jön le egyben.)
Én itt egy rosszindulatú, gonosz tapló vagyok, de az életben cukipofa. Ez tény.
miért akarod szétszedni,? hegeszteni kell,,?
Szerintem arra a kis 6-os csavarra gondolsz, ami kb. fél cm hosszú... ott (is) kell leengedni a hűtővizet szereléskor.
Kár hogy nem laksz közelebb, az itteni fórumos srácok nagy része élőben is nagyon jó fej, akikkel idág sikerült személyesen is találkozni, Keme, Kakukk, Matlé, jó kis csapat. Biztosan nagyokat fogunk együtt veretni! A tesómról (Robgo), meg a lányomról (Fuchs) nem is beszélve!
van egy csavar
A vízpumpa alatt jobbra kb 5 óra irányába azon mit tudsz álítani?
Megelőztél! Bocs, de tényleg nagyon izgulok miatta!
Nem írtál semmit a kérdésemre. Tudsz korrigálni azokon a fogaskoszorúkon?
csak nyugi!
a koszorú rész elég gáz,és ide nem jó a modulmaró,mert ez valami 90 fokos profil 2es rádiusszal sarokba.
De mindent meg lehet oldani....ezt is megoldjuk,gyorsba!

nem venném a szívemre ha kimaradna a hétvégi motorozásod
A furatok helyét egyszerűen bőrlyukasztóval ütöttem ki! Teljesen korrekt.
köszönöm a segítségeteket!
nincs, Kakukk79 megvette.
keme megvan még az a fekete 125 ösöd?
helló
kikopogtattad?
...költséghatékonyan?
Én nem láttam még olyan blokkszétszedést, ahol szakadásmentesen lejött a régi tömítésszett, de ha sikerül is, tuti, hogy nem PONT az összenyomott rész fog a blokkfelek, deknik közé kerülni újra, akkor meg már nem biztos, hogy tömít. Ha spórolni akarsz, inkább készíts új tömítésszettet kartonból, de a régit visszatenni szerintem barbárság.