Nem biztos hogy jó, ha csak úgy megrendeled, vinni kellene a régit és az üzletben összehasonlítani (de ez csak belepofázás, lehet hogy van itt, aki jobban tudja).
Én is csak most fogom kezdeni a pályázást, abszolút amatőrként (na jó, motort azért láttam már, csak crosspályát belülről igen keveset). Dícsérték Keméék Bugyit valóban, de ettől még jobban Nyársapátot! Matlé mondta, hogy jobb mint Bugyi! Állítólag nagyon barátságos ugratókkal, kezdőknek is (na ez vagyok én) ideális!
Azt írta, hogy a vízszivattyú alatt jobbra 5-óránál. ...Meg hogy mit lehet vele állítani? De hát az nem is úgy néz ki mint egy állítócsavar! Az igaz, hogy 5-óra irányában van a leeresztő, de nem a vízszivattyú alatt, hanem a vízszivattyú fedél házán! Nem értettem én sem, hogy pontosan mire gondolt!
Imi, ha nincs szakadása a tömítésnek, akkor amit írtam, pasztával ugyanolyan jó lesz hidd el! (Azért azt hozzáteszem, hogy még én se vettem le úgy tömítést, hogy ne szakadt volna valahol. Ha jól fel volt rakva korábban, akkor szerintem sem jön le egyben.)
Kár hogy nem laksz közelebb, az itteni fórumos srácok nagy része élőben is nagyon jó fej, akikkel idág sikerült személyesen is találkozni, Keme, Kakukk, Matlé, jó kis csapat. Biztosan nagyokat fogunk együtt veretni! A tesómról (Robgo), meg a lányomról (Fuchs) nem is beszélve!
csak nyugi!
a koszorú rész elég gáz,és ide nem jó a modulmaró,mert ez valami 90 fokos profil 2es rádiusszal sarokba.
De mindent meg lehet oldani....ezt is megoldjuk,gyorsba!
nem venném a szívemre ha kimaradna a hétvégi motorozásod
Én nem láttam még olyan blokkszétszedést, ahol szakadásmentesen lejött a régi tömítésszett, de ha sikerül is, tuti, hogy nem PONT az összenyomott rész fog a blokkfelek, deknik közé kerülni újra, akkor meg már nem biztos, hogy tömít. Ha spórolni akarsz, inkább készíts új tömítésszettet kartonból, de a régit visszatenni szerintem barbárság.
ha nem a neve alapján nézem
nem találtam olcsóbbat
de az utánfutó már megvan,tavaszra lesz vonóhorog is.....és az a bugyi elég szimpatikus nekem!
a koszorú rész elég gáz,és ide nem jó a modulmaró,mert ez valami 90 fokos profil 2es rádiusszal sarokba.
De mindent meg lehet oldani....ezt is megoldjuk,gyorsba!
nem venném a szívemre ha kimaradna a hétvégi motorozásod
...költséghatékonyan?