Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

raktam fel képet,nézted?
Gátlás nélküli a hengered?
hátha látod:
sziasztok!köszi a képeket! még annyit kérdeznék,hogy mekkora átmérőlü furoval furjak és hogy a 250-es cr -nek nincs középen gát,de a kipu nyilás és a power segédablak között lett a gátrepedés az elözö hengeremen,akkor oda kéne furni mindkét oldalon?
Sziasztok,

Nekem meg szögmérő van beépítve a szemembe, de most nem használom. Ezért nem látom hogy talán szöghibás is.
Tudod, fényképről mekkora arcoskodás bármit mondani, úgyhogy meg se szólalok
Így azt se mondom el, hogy ez tényleg le van gömbölyödve.
Szia! Ezt mondtam a telefonban. Szerintem egyáltalán nem veszélyes! Van itt vagy 400 m-re tőlünk egy nagyon p3recíz gépműhely, hétfőn átmegyek megkérdezem, hogy át tudják-e marni és ha igen mennyiért? Ha nem, vagy ha sokallom, akkor jön az a megoldás amit Matyi említett. Szegény ember vízzel főz.
Hali . valaki nem ismeri véletlen ezt az olajat? a múltkor találtam 1650 píízé .amit tudok róla (javítsatok ha rosszul tudom) h ugyan úgy mint a CASTROL POWER 1(lásd a power 1 olaj flakonján az emblémát) , ez is BP olaj , csak más csomagolásban.összehasonlítottuk a CASTROL-t és a RECORD-ot ,színre ,szagra , ízre ugyan az mind a két olaj , még a kipufogó füst is ugyan olyan aromás illatú. VALAKI?
Ideje az ismétlésnek, milyen hűtőfolyadék is kell? Nitrit és foszfátmentes, glykolalapú
Halljátok? (tavasztól meg sima desztillált vagy ioncserélt víz)
Az enyémhez annyi lenne. Hogy rohadna meg! ...aki szart arra, hogy mit tölt a hűtőrendszerbe.
gyönyörű....
62 papir a gyári honda?
Ez lett belőle!
Sajnos meg kell követnem magam, mivel ajánlottam itt a fórumon 2 komponensű Loctite (sárga címkés - képet is tettem fel róla) tömítő-ragasztóanyagot. Ezzel javítottam a lenti képen látható problémát. Úgy tűnt, hogy fogja, mint szar a gatyát. Sajnos mégsem. Az az érdekes, hogy néhány helyen most is kemény és tapad, viszont a nagy része felvált és kezd máladozni. Ez a probléma csak a vizes oldalon van, az olajat valóban bírja, ahol olaj-kontakt volt, ott teljesen egészséges maradt ez a kence. Most aztán megint kujtoroghatok valami szutymák után! ...mert hogy 62.000 Ft-ért nem veszek újat az is biztos!
Enyém basszus!
ez kié?
Volt itt szó a jómúltkor arról, hogy mit okoz a "nem alu-barát" fagyálló. Hát ezt!
Szép estét, szevasztok!
CsÁ,ÜlÉst te csinÁltattad rÁ?vagy ez gyÁri?kÖszi
Hát kicsit elnéztem a szöget , aztán túlhúztam! ! ! ! !

De most már nem kell a hátuljára vigyáznom! ! ! ! !

Új volt minden , eddig! ! ! !
Szasztok!

Ma oda lett a fotelom 1-2 része , de megy az anélkül is! ! ! ! !
...ma szétszedem a vasat. Majd vasárnap! Most megyek vásárolni a hétvégére. Csákány!
ha van kedvetek ma este 8-tól éjszakai fürdőzni a jó meleg termálban Cegléden, odaadom, de vasárnap is adhatom.
...végül is...az összes alkatrész jó az enyémre is
Ejha, a két görgő, a lánckoptató meg a szűrő? Ez sok. Nem fizetem ki.
Hali! Megvan a motyeszod, 9700.- péz vót!