Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mámeg milyen faja banda verődik össze itt...
Na, srácok, a blokkom szétkapva, nyugodtan alhatok. Kössz Matlé a segítséget, és bocs, ha eltört az ujjad
Megyek én is szuszkázni,majd felnézek máskor is,ha nem zavarok jó éjt mindenkinek!
...na lelécelek, mindjárt elalszom. ...majd holnap! csá mindenkinek
Csak az esik el a motorral aki fel is ül rá te 1.5 ször kissebb!Hol volt a hétvégén a motorod testvér?A megszokott helyén aludt!Így nem nehéz nem elesni...
Igaz hogy nem hondája van, de hanyatt esni a CR 500-assal már kurva jól tud!
...gyorsan egy képet az adatlapra a kx-ről!
...persze hogy nem kicsi! Egy nagy benga állat! Képzeld Csabi, 1,5-ször akkora mint én!
akkor nem lehetsz olyan kicsi
Szasztok!Megtűrtök egy amatőr KX-est köreitekben,vagy az yz-s sorsára jutok?Egyébként kennex kisöccse vagyok!
Motorrex cross power 2T
Hello

Ezt én nem támasztanám alá. Nekem az ERT2 DID lánc minden motorozáskor nyúlik. Szerintem egy kalap szar annyi pénzért, pedig csak egy 250-es kétüteműm van ami nem is gyári csak egy versenyendúró.
Ja és tisztítom gázolajjal, fújum pasztázom minden lófasz, esetleg mostanában nem mert már unom az állítgatását.
Ha te így megállapítasz valamit fényképről, annélkül, hogy fogtad volna a kezedben és dobod a kukába, akkor te nagyon űgyes vagy! Nyiss egy javítóműhelyt, ahova csak elég fényképet küldeni a hibás cuccról! De van esély rá, hogy tényleg kuka az egész! De két kép miatt még ne dobjunk mindent a kukába és ne könyveljük el a szerelőt kókler csalónak! Lehet nem látta azt a hengert!
féknyereg
Ha ragaszkodsz a gyári felújító cucchoz, akkor el kell menned egy Honda szervizbe, és ott tutira adnak mindent.
crf 450 pontosabban
2008 crfhez gyárilag adnak felújító szettet?
Hello!
erről a nadrágról nem hallottam jókat,ha jól tudom újonnan 10 000 körül van.
Eggyik ismerősömnek is ilyen van neki és végigrepedt a seggénél,mikor nadrágokat nézegettem én is néztem,de lebeszéltek róla.
amikor én vettem a b-star gatyámat egy ismerös kb. akkor vett egy ilyen usa gatyát...
ő se használta többet mint én, de már több helyen elszakadt, kiszakadt vagy csak egyszerüen kikopott, az enyém pedig még bírja.
nem érdemes szerintem ilyet venni...igy lesz az olcsobol drága, hogy rövid időn belül kéne másikat venned
aztán lehet, hogy azota már jobban bírják....
USA...
Mennyibe kerül? Általában ugye a bolti olyan 20.
Én még nem hallottam ,,USA" márkáról. Pláne hogy a 90-es évek elején az összes önlebontó kínai cipőt-táskát ezen a néven próbálták kelendőbbé tenni. Gyanús.
Szasztok! Volt-e már valakinek ilyen cuccosa? Szar, vagy nem? Minősége? ...nekem fogalmam sincs (Annyit tudok róla, hogy a nadrágban -térd, -comb, -lábszár, ill. -csípőprotektor van, de gondolom, mint a többiben.)
ilyen ipont használsz amúgy?nekem is volt epres.azt kéne vennem a motorex helyett szerintem
és még ezen belűl is megkűlömböztetünk, mix, és premix verziot,,
titkos beszerző helyem van, ha megmondanám meg kellene hogy öljelek,, cz ,520 erősitett sárkinyomos o-ringes 11 000 ft,