Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az hogy ki hol volt szerelő az nem jelent semmit, ezt jól jegyezd meg.
A hüvely belseje milyen állapotú?
ilyen mocik nagyon érzékenyek az ilyesmire,lada motorokkal már én is müveltem mindenfélét,inkább nem mesélek
elég vicces a szituáció!
azt nem hiszem hogy ennyire nem értene hozzá,mivel suzukinál volt szerelő!
inkább a lehuzós formációra gondolnék
mindegy,megmondom neki h dugót is cseréljen és hozzon róla papirt hogy mit és mennyiért vette!
ocsoba átveszem
Még nem húztam le a hengert, így nem tom Nicasilos-e vagy hüvelyes.
A meló helyemen szoktak honolni, csak hát az egy kicsit nagyobb méretre van kitalálva.
jah értem,ha bánt a dolog akkor szerintem vegyél egy mérettel nagyobb dugót bele és hónoltasd meg egy szakmühelyben ha nicasilos,ha nem akkor fúrás.de ilyen házi csíkozást nem javaslom elég sok okból,nem szabad ilyennel bűvészkedni
A kipu likon keresztül kicsit benéztem az istállóba, azt nem teljesen abba a rendbe állnak vályúk ahogy én azt szeretném.
mit szeretnél tuningolni?
hónoláskor ezred mm pontosan dolgoznak és figyelnek a derékszögre,de bizony akkor nincsenek ott a csíkocskák ami 22 fokos szöget zárnak be emással,meg a dugón azok a kis csetlő-botló redők amik szállítják az olajat és kenik a két súrlódó felületet akkor van az hogy a motor csak úgy fogja magát és besűl jó olaj és megfelelő hűtés ellenére
Na jó, akkor fúróba befogható.
kézi honoló?ki mondta neked hogy van ilyen?ennyi erőve l neki lehetne esni smirglivel is
ez nem újdonság hidd el,pl a legtöbb autószervizben soha nem csinálnak olajcserét csak felszámítják,meg letörölgetik a régi szürőt stb. a legtöbb kókány dolgot ilyen helyen végzik.megsufnizzák azt lehúznak,vagy ha valamit javítani is lehetne olcsón,akkor csere 4x es áron.saját és rokoni körben szerzett tapasztalatok.én is saját magam végzek mindent
Mit kapunk cserébe?
igen megvannak a titkos kódok,majd össze írok mindent,meg egy jó kis boltot is javaslok hozzá.mikor kezdődik a műtét?
rendben, köszi
ha még ezek után te odaviszed egy ilyen embernek a motorod javításra, akkor valami komoly bajok lehetnek mással is nem csak a motoroddal
Én meg két maflást
Annyiért lánckereket adok 48 vagy 49 kell?
gondoltam...csak reméltem, hogy áment rendesen.
köszi a képeket,elaludtam tegnap.
Üdv, oké, majd kiírom a számokat. Szimmeringeket is.
1994
5ezerért megveszem