Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pénztárcáddal nem tudok gazdálkodni
az lehet de a verseny csapatok egy verseny után ledobják mert lenullázzák ( de ezt csak én gondolom ) . Neked meg valami olyan kéne ami sokat bír . Vagy tévedek ?
Az biztos hogy D.I.D 520 HS -t ne vegyetek mert 1 hónap alatt szarrá nyújtottam a 125 -ös CR-el.
de ez csak az én véleményem
Én most az 500asra úgy tervezem hogy D.I.D ERT2-őt veszek. Ha a gyári versenycsapatoknak jó lesz, akkor nekem is.
Engem nem zavar, hogy ide írsz, de megoszthattad volna ezt a YZ- topiakkal is. Mert úgy is haldoklik az a topik.
Te milyet ajánlasz? CR 125re
Itt nem látunk szívesen YZ-zét,és gagyi a dugód ,és csúnya a vázad,mit keresel itt?
olcsó is szar is
Akkor lehet nem olyat kéne venni.
A Parillánál láttam szettben, mondom rákérdek milyen.
nyúlik mint a rágógumi
Mi a probléma vele?
az egy rakás szar nem érdemes
Valaki használt már AFAM láncot?
Érdemes olyat venni?
...hejjjjj, van műszaki vizsga az új vonóhorgomon! A héten szétbombázom az 500-ast, és megreparál(tat)om a berúgó-mechanizmust, ha lesz kérdésem írok majd.
Tudom nem vagyok sem Hondás,sem Cr vagy más Moci tulajdonos,csak egy Szaros Yamaha tulaj.De!Ez a topik az ahol a legtöbb segitséget kaptam eddig.Köszi.Ha valakinek szurja a szemét hogy itt irogatok,szólljon!Csak azt szerettem volna "megosztani"hogy a blokk már becsapágyazva(PIros tömitögél lekaparva)Kiszimeringezve,váz lefestve,henger hónoltatni.Egyedül a főtengelyt nem bántottam,mert az volt az egyettlen,ami nem lógott,kotyogott.Éshopp!Ki telefonált tegnap?Hát a "Gabika"a Pinkmotors-ból Lehet jönni a várva várt Wössnerért!Amit szintén itt ajánlottatok a többi lehetséges márka helyett!
üdv nekem van kézi/fúróba fogható/ hónolóm több méretben 8eft az 50-100mm-ig évek óta használok ilyet probléma nélkül bár az Itt semmit nem jelent ha kell számomat tudod
Így a fénykép alapján én a saját motoromat nem raknám össze. Látszik rajta Nicasil leválás, meg egy kis repedés a gáton.
a szerelő látta a hengered?mert ha igen és gyűrűzést ajánlott nagyon nyakon kéne baszni,a nicasil sem a legjobb benne,nemhogy ezt még gyűrűzni,há megáll az eszem komolyan
látom nem érted a lényeget.szerintem kár volna oda vinned,egy használt autóhoz 15 ért szervízkönyvet írnak pecséttel minden szarral,szerinted? ki fog mindent cserélni amit mond?papírt,számlát akármiről lehet írni,tudod valamire használni ha puha papírból van,ha egyáltalán ad,egyébként nem.rengeteg ilyennek találkoztam már,keress egy megbízható normális szerelőt.az ilyen emberek nagyon elintézik a motorod sorsát
több mint valószínű,hogy nem ezzel a hengerrel állt be!
ha megnézed a képet mozgás irányba hosszanti csíkok vannak rajta ami bizony szorulás nyomok,amin ilyen van azt meg se kell mérni,csak kibaszni a kukába
mintha egy helyen meglenne kissé repedve
de nem tűnik vészesnek a dolog
,Én arra gondoltam, hogy karcos-e. gát repedéses-e, meg hasonló nyalánkságok.
Beszerzési számlát nemigen mutogatnak neked!
Ha kimérte azokat a dolgokat, amiket ki kell mérni és ezután állítja, akkor igaza van. Azért, mert kicsit kormos, attól még lehet jó! Ezt egy képről LEHETETLEN megmondani!
ha minden igaz,nekem nem hüvelyes!