Üdv Keme!
Olvastam, h. ma szeded szét a 2003as CR-ed. Én is most akarom cserélni az enyémbe a kopó alkatrészeket. Megtudod majd esetleg adni a blokkban lévő csapágyak csapágyszámát, főleg a főtengely csapágy lenne nekem fontos, de a többit se ártana. Válaszodat előre is köszönöm!
szasanyi
[1529] 2008. június 5. 20:25
Szia 123-as blokkhoz kell? Ha igen,írj egy e-mail címet és küldök egy egész service manual-t abban minden benne vanCsőváz
Légyszi, kérdezd meg azt a szerelőt, hogy látott-e már mikromérőt, vagy egyáltalán tudja-e hogy mi az?
Meg azt is, hogy látott-e már service manuált, vagy csak az IFA, meg az MTZ szerelés megy neki?
A radiátort ajánlom én is.
korábban olvastam hogy tudod ( azthiszem ) a cr 250 nek a felujitáshoz szükséges csapágy és szimering kódokat.
Na én jövö héten Ilyen " Kennex féle " felujitást csinálok, és kéne az összes csapágy és szimering szám amit csak tudsz, ( értem az egész motorra ) mert elöbb venném meg és azután szedném szét.
Remélem pár hét alatt befejezem, mert csavarra szét lesz szedve a gépsárkány.
ill. szerinted mire koncentráljak még?
szerintem egyszerüen nem ért hozzá, én alapból nem feltételezek ilyen roszindulatuságot.
de azért csak cseréljed azt a dugót.
( hozzáteszem de csak halkan hogy a CZ korszakban nem cseréltük az ilyet hanem felpoliroztuk. de az már rég volt )
Viszont keresek CR-CRF első telókat megvételre!