Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

E-mail: martins1993@vipmail.hu,msn: martins@citromail.hu,és nem voltam ott nem is ismerem a srácot!De pótbolkkot adott?
...foggggalmam sincs!
Nem ismerem,tehát véleményt csak óvatjával mondhatok.De!Voltál te már ott ahol ő lakik?Mármint a lakásuknál?Meg tényleg nem akarok senkit sem megsérteni igy ollájn.Ha akarod priviben elmondom az "élményeim"rólla,de itt nem akarom.
szerintetek is az?
Miért mi van vele?
én most vettem autósboltba!
állítólag alu barát:P
szakrajz óra
jó is lenne

14:00 -ra megyek és 22:00 -kor jövök el
No mi van, senki sem dolgozik?
Ez, amit belinkeltél, külön a motorokhoz van, tehát drágább. De állítólag tök ugyanez a GlycoShell is, én azt vettem:

FAGYÁLLÓ HŰTŐFOLYADÉK
A Shell GlycoShell egy fagyálló hűtőfolyadék koncentrátum a belső égésű motorok hűtőrendszereihez. Nem tartalmaz nitriteket, aminokat és foszfátokat (N.A.P. -free), ezért környezetbarátabb a korábbi folyadékoknál. Fejlett korróziógátló adalék technológia alkalmazásával készül, így különösen jó korrózióvédelmet biztosít a modern motoroknak. Tökéletesen kompatibilis a motorokhoz, hűtőradiátorokhoz és egyéb, a hűtőrendszerben található alkatrészekhez jelenleg alkalmazott fémekkel, beleértve az alumíniumot és ötvözeteit, továbbá az elasztomer és gumi alkatrészekkel, stb.
A Shell GlycoShell felhasználható személygépkocsik, autóbuszok és haszongépjárművek hűtőrendszereiben, a megfelelő higításban. Élettartama normál körülmények között legalább 3 év, vagy 60.000 km. Kielégíti az európai motorgyártók többségének a követelményeit.
5,5dl? Az nagyon kevés! 1,0-1,2l bele kellene menni!
köszi keme
véletlenül nem ezt vetted ?
http://olajshop.hu/termekek/sh...
Olajat leereszteni, kuplung oldali deknit kompletten (vízpumpafedéllel, kuplungfedéllel együtt) levenni. Vigyázz, melyik csavart honnan veszed ki, mert többféle méretűek.
Most vettem Shell-kúton korrekt fagyállót, 1600 literje, Nitrit meg foszfát, meg tökömtudjami mentes.
még egy kérdés.
A vízpumpa szimering és csapágy cseréhez meg kell bontani a blokk oldalát vagy elég csak a vízpumpa részt leszedni ?
Lehet hogy hülye kérdés de még nem volt dolgom vele.
és tudnátok ajánlani valamilyen fagyállót az " alumínium védelem " miatt. Ki milyet használ ?

ez szerintetek megfelelő lenne :
http://olajshop.hu/kereses/ala...
thx a választ
nekem 250-be olyan 5,5dl körül ment nekem bele!
elég bőven egy liter,mivel úgyis keverni kell ezért meg marad minimum a fele!
Pontosan nem emlékszem most, meg kellene nézni a "manual"-t, de kb. 1 l- körül. Tehát ha veszel 1 l- t (még csak koncentrátumnak se kell lennie), annyi tutira elég lesz.
Árulja már el valaki nekem hogy egy cr 125 -ös hűtőrendszerébe kb mennyi folyadék lehet.
A csere végett érdekelne hogy hány liter fagyállót vegyek a keveréshez.
Utánanéztem, sajnos jogos. Amit én láttam, az csak akcióban volt.
csinálok képet.
http://olajshop.hu/termekek/ca...

mondjuk szerintem ez jónak tűnik. De van még több féle az oldalon böngészgess.
akkor melyik fagyállót ajánlanátok ami mindent szeret?