Attól függ, milyen, mennyiért.
Leginkább elpasszolnám a motort, mert tuti nem lesz időm Kakucsolni vele, de azért bennem van a kisördög...7km-re lakom Kakucstól, és zsír újak a gumik, a gép meg igen jól harap...
...de a házat fel kéne újítani, számlákat rendezni...
nekem vannak lábtartóim,de szerintem ezt neked kéne szemügyre venni!kuplung konzolt karral feszitő csavarral 4000ft körül vettem szatyinától pár hónapja,nem hinném hogy sokat drágított rajta.jössz valamikor motorozni? állítólag jövőhéttöl megint jön a lehülés.most hétvégén kéne levezetni a feszkót!
jó lesz az csak valami apró hiba lehet.szerintem eleve szar lehetett a tiedben valami mert az nem normális hogy igy szétmegy egy váltó,fogak letörnek kapcsolókörmök legömbölyödnek.moci lassan készül bár bántja a szemem ez tm rezo ami rajta van.vasárnapra remélem ez enyém már zenélni fog!
igen,tuti biztos ezek a méretek.cseréltem már jó néhány cr-be.ma is vettem tarcsi adagot. ntn japan minőség kicsit drágább mint a többi de nekem bevált!
12x22x5 150ft
12x25x7 175ft
16001 csapágy 1700ft
Szia! Elokerestem a ket valto kozti kulonbsegeket, csak annyit lattam, hogy a regebbin egy anyaval tobb van a kis fogaskerekkoszorun.
Itt a 94es, majd a 88as.
Ja, es eszedbe ne jusson hozzanyulni a mocimhoz, amig kesz nincs a kocsid, meg a motorod, raer az meg.
akik itt vannak a forumon az egy jó csapat, mennek az ötletek, tanácsok én ezt nagyon sokra tartom.
ez nagyon hasznos dolog, nemigen lehet pénzbe kifelyezni.
tartsunk össze és mindenkinek könnyebb lesz.
na figyu.
a csizma biztos kibir egy-két szezont.
egy csatja nincs meg de igy is kiválló, ha szerzel bele csatott, kapható, nem is drága kiválló lesz.
amugy elég jó csizma.
én tárnokon lakom.
ha kell a tied.
a többit összehangoljuk emailen.
ka@fibermail.hu
semmit nem kérek érte.
kormánycsapágyat csak motoros boltba tudok venni, vagy sima csapágyboltban is van?