Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja már lesett nekem is amúgy neked szántam a pálya miatt kawa tesztnapos vid.
Így van!De!Senki háta mögött nem akarod x.rt dobálni,de az a srác hááááát.......
...de nem is olyan kis filigrán...
Csak ismételni tudom magam: élményre nem jobb, nem rosszabb, MÁS.
Fogok mihelyst szalonképes lesz a kicsike,de már amit emilben kaptam a volt gazdájától,az is itt van az adatlapomon.Én magam még nem fényképeztem le.Jól emléxem igaz,hogy Darida?
Jézusom,ismertem az előző gazdáját!Nagyon dícsérte..P. Andrástól vetted szerecsenyből
egyébként szerintem az yz 250 nejm annyira nyomatékos mint a cr.
de ez csak az én meglátásom.
azért vegyél csak rá uj gumit.
alkarod hogy van ?
üdv keme

szoval 250. tuti érzés mi?
én imádom kevesebbet kell kuplungolni a kanyarból kijövet :)
Tegyél fel képeket az új szerezeményedről
ja mindenképpen
1-2szer voltam, most van a vizsgaidőszakom és igy sajnos nincs sok időm munka mellett, de februártól mindenképpen
endzrózhatni is elmehetünk
Ezt kinek mire írtad?

Haszáld a "válasz erre" linket....
jaja megnéztem elég faxának tűnik nyáron legkésőbb de lehet tavasszal lenézünk:)
na majd eccer összefuthatnánk!ferihegyre szoktál kijárni?
munkám szerint igen
de még van egy évem a suliból levelezőn
kivitelezésben nyomulok
csácsá

(fanatikus)
Most lelécelek pajtikák, mert kezdődik a Mesterek Tornája döntő (snooker) második - és egyben befejező felvonása. Ronnie O 'Sulivan vs. Mark Selby. ...nem bírnám, ha le kéne róla maradni! Császtok!
Hát...regényt tudnék írni róla. Nem jobb, nem rosszabb, MÁS, de azt már érzem, hogy az én stílusom mégiscsak a 250-es. A 125-tel fulladoztam a homokban, nehezen vettem rá magam, hogy üvöltessem, pedig annak az kell. A 250 sokkal nehezebbnek tűnik, ugyanakkor minden ugratót átrepültem vele (kivéve a leghosszabb asztalt). Nyomatékos, de durván. Agyonkopott hátsó gumi van rajta, de asszem marad is egy darabig...
oppsss
Amúgy meg milyen az új gép Imi? Azt olvastam, hogy még nem vagy annyira bátor vele, mint a kistestvérrel, de azt gondolom, hogy így - szinte ismeretlenül - ez abszolúte érthető is. Én arra lennék kíváncsi, hogy mennyire harapós? Mennyire érzed nagynak a különbséget?
Nekem írta...de most lebuktál

Használd a "válasz erre" és az "előzmény" linkeket
Kissé pörgős ez a topic,nem?Jönnek ám az infók mit állat!
öööööööö ezt is köszönöm szépen,de honnan is tudod te hogy én viszonylag sürün megfordoulok arra is?Tény hogy sokat vagyok arra de......
csao,aha az vagyok!te is?
Ezt szeretem ebben a fórumban, mindenki hozzáteszi az infóját, és ezerrel okosodunk

Köszi!
jó lenne,mindenesetre pénteken berakom a cuccost a kocsiba!
szia kakukk te épültgépészként tevékenykedzs?
emailedből