Ja, dehogynem, majd lecsiszoljuk mondjuk a dugo felet, vagy a segedvazbol leflexelunk kicsit. Nezd meg, hogy otthon van e a barbi :D
Taxizni jossz fel? Mert ha de, es ha erre jarsz reggel szivesen hazakiserlek, es mire felkelsz mar egy motor sem marad a garazsban
Csak azért kérdeztem, mert én is elég alternatív módon hajtom fel az alkatrészeket a géphez (kapkod fűhöz-fához) , és hát egy "új nippon-denzo gyújtás" heroin árban kapható, te meg nem ennyiért árulod a mocit. ...szóval csak ezért. Ha meg csak a "bótolás" kedvéért vetted a mocit, akkor ok. Egyébként meg szerintem nincs az az öreg motor, amit ha precízen fel lehet újítani, akkor az ember ne lelné örömét úgy a felújításban, mint a használatban. ...de ez is csak az én véleményem
faja!nem hallottál még a súly csökkentéses tuningról?minnek abba annyi cucc?a tojás is megsül a sárgája nélkül is!najó én ezt nem bírom,megnézem mi van pesten!
Azert megiscsak probaljuk meg osszerakni, ugy hogy ne maradjon ki alkatresz, mert nemhiaba vasaroltam . A moci azert lesz kesz addigra, mert kb jan vegere lesz dugo, oda vhogy el kell menni, akkor lejuttatni hozzatok, osszerakni, atvinni kemehez, megint osszerakni, szetkarburalni, bejaratni. Es kozben szob-bordozni fogok olaszorszagban, es jol osszetorom magam. Remelem kimerito valaszt adtam!
emberek van valakinek,vagy ismerősi körben cr-hez dob fékes hátsó villája,fék kerék agyhoz?voltam olyan nem normális hogy elajándékoztam!most szivesen vásárolnék ilyet!
én rotációs kapával szoktam rodeózni a kertben hogy kipufogó füst büdös legyen a ruhám,ettől nagy motorosnak érzem magam
mért csak február közepére lesz mocid?
Haaat...Az osszerakashoz en is annyit ertek, mint a tortahegeszteshez. Max kerunk kemetol egy cdt, ami alapjan osszerakjuk. De ha nem marad ki semmilyen alkatresz, akkor jol csinaltuk
Az adatlapomon levo 500asrol van szo. A haverome, csak neki nincs ideje vele foglalkozni, igy en keresgelek hozza alkatreszt. A forumon ez regebben ez tema volt, amikor infokat kertem a javitasahoz. Nekem csak kis funyirom van, motorozni meg nem tudok, es be akarom tartani a fokozatokat, nem egybol egy 250esre raulni. Majd februar kozepe fele lesz kesz a moci, es akkor indul a palyafutasom
az tökéletes,elöbb ugyse nyitom ki a csipámat!reméltem is hogy te értesz hozzá,mert én olyan elven müködök mint a hentesek.ha én valamit szétszedek azt már nem rakja össze senki!és csak szétszedni tudok!a szerelést mindig kemére bízom,őt kell kérdezni ha gáz van!
meg tökmindegy hány éves ha jól megy,nézz rá az enyémre!egy ótvaros gusztustalan drót,szigszalag halmaz,de mégis megy és öröm vele a motorozás még fék nélkül is,nem minden a külső,ha megnézed az eladó motorokat itt a képesen találsz 91-es elöl hátul dob fékes japán krosz mocit,meg 90%nak sántit az évjárata!legalább itt a fórumon ne marjuk egymást!nyílván mindenkinek megvan a maga felfogása,hozzá állása!
Én tudom,hogy 480-as,amikor cseréltem 500-asnak mondták holott 480-as,Én egy 550-es xt-re cseréltem amit itt láthtsz 600-asként!XT550
Szoval..leszarom ,hogy 480-as vagy 500-as,nekem modnták is hogy 500-asként hírdessem,ne 480-asként..De aki érthozzá az tudja ,hogy 82-ben 480-as volt!
Micsodat kell csinalni? Milyen ket tt bigyo?:D A rozsaszin motorjaidat meg szetflexelem, es racsapagyragasztozom a taxidra, ertek en mindenhez, bizz bennem .
Nezegetem a menetrendet, 11 f12 fele lent vagyok, az neked jo? Mi lenne a legjobb kedves Mathias?
Nyársapáton volt. Video nem jó róla? az van az adatlapomon.
Taxizni jossz fel? Mert ha de, es ha erre jarsz reggel szivesen hazakiserlek, es mire felkelsz mar egy motor sem marad a garazsban
mért csak február közepére lesz mocid?
találsz néhány rajzot!
Szoval..leszarom ,hogy 480-as vagy 500-as,nekem modnták is hogy 500-asként hírdessem,ne 480-asként..De aki érthozzá az tudja ,hogy 82-ben 480-as volt!
Nezegetem a menetrendet, 11 f12 fele lent vagyok, az neked jo? Mi lenne a legjobb kedves Mathias?