Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van rólad egy pár,de most nem otthon vagyok.Idetegyem őket?meg van a videó mikor a Laci kiégette a kipuffom,feltöltsem késöbb?
Vannak képek? Ideteszed?
csá mégegyszer kösz!jó volt nagyon a mai motorozás
Szeva
Nyársapáton volt. Video nem jó róla? az van az adatlapomon.
Segédvázat üléssel együtt le kell szerelni. Csak fölösleges súly.
Arra ott van a karbon tank, meg a karbon segédváz. Pár oldallal előbb van hírdetve
Ja, dehogynem, majd lecsiszoljuk mondjuk a dugo felet, vagy a segedvazbol leflexelunk kicsit. Nezd meg, hogy otthon van e a barbi :D
Taxizni jossz fel? Mert ha de, es ha erre jarsz reggel szivesen hazakiserlek, es mire felkelsz mar egy motor sem marad a garazsban
Csak azért kérdeztem, mert én is elég alternatív módon hajtom fel az alkatrészeket a géphez (kapkod fűhöz-fához) , és hát egy "új nippon-denzo gyújtás" heroin árban kapható, te meg nem ennyiért árulod a mocit. ...szóval csak ezért. Ha meg csak a "bótolás" kedvéért vetted a mocit, akkor ok. Egyébként meg szerintem nincs az az öreg motor, amit ha precízen fel lehet újítani, akkor az ember ne lelné örömét úgy a felújításban, mint a használatban. ...de ez is csak az én véleményem
faja!nem hallottál még a súly csökkentéses tuningról?minnek abba annyi cucc?a tojás is megsül a sárgája nélkül is!najó én ezt nem bírom,megnézem mi van pesten!
Azert megiscsak probaljuk meg osszerakni, ugy hogy ne maradjon ki alkatresz, mert nemhiaba vasaroltam . A moci azert lesz kesz addigra, mert kb jan vegere lesz dugo, oda vhogy el kell menni, akkor lejuttatni hozzatok, osszerakni, atvinni kemehez, megint osszerakni, szetkarburalni, bejaratni. Es kozben szob-bordozni fogok olaszorszagban, es jol osszetorom magam. Remelem kimerito valaszt adtam!
Miért nem hinném ,hogy sokat segítettem
Kosz martin, ezektol a rajzoktol mar egybol nem lesz szettorve a cr500 blokkfele!
emberek van valakinek,vagy ismerősi körben cr-hez dob fékes hátsó villája,fék kerék agyhoz?voltam olyan nem normális hogy elajándékoztam!most szivesen vásárolnék ilyet!
én rotációs kapával szoktam rodeózni a kertben hogy kipufogó füst büdös legyen a ruhám,ettől nagy motorosnak érzem magam
mért csak február közepére lesz mocid?
ez így nem kíhívás!akkor rakod össze jól,ha marad egy fél vödör alkatrész és úgyis megy!én csak a meszeléshez értek
Csak azért mert olyan jó haverom vagy,itt
találsz néhány rajzot!
Haaat...Az osszerakashoz en is annyit ertek, mint a tortahegeszteshez. Max kerunk kemetol egy cdt, ami alapjan osszerakjuk. De ha nem marad ki semmilyen alkatresz, akkor jol csinaltuk
Az adatlapomon levo 500asrol van szo. A haverome, csak neki nincs ideje vele foglalkozni, igy en keresgelek hozza alkatreszt. A forumon ez regebben ez tema volt, amikor infokat kertem a javitasahoz. Nekem csak kis funyirom van, motorozni meg nem tudok, es be akarom tartani a fokozatokat, nem egybol egy 250esre raulni. Majd februar kozepe fele lesz kesz a moci, es akkor indul a palyafutasom
az tökéletes,elöbb ugyse nyitom ki a csipámat!reméltem is hogy te értesz hozzá,mert én olyan elven müködök mint a hentesek.ha én valamit szétszedek azt már nem rakja össze senki!és csak szétszedni tudok!a szerelést mindig kemére bízom,őt kell kérdezni ha gáz van!
Amúgy 480-asként és 500-asként egyaránt hirdetve van...
meg tökmindegy hány éves ha jól megy,nézz rá az enyémre!egy ótvaros gusztustalan drót,szigszalag halmaz,de mégis megy és öröm vele a motorozás még fék nélkül is,nem minden a külső,ha megnézed az eladó motorokat itt a képesen találsz 91-es elöl hátul dob fékes japán krosz mocit,meg 90%nak sántit az évjárata!legalább itt a fórumon ne marjuk egymást!nyílván mindenkinek megvan a maga felfogása,hozzá állása!
Mármint hogy 1988-as évjt.?
Most ezzel nem azt akartad mondani, hogy neked is van egy 500-asod 1986- ból? ...vagy mégis?
Én tudom,hogy 480-as,amikor cseréltem 500-asnak mondták holott 480-as,Én egy 550-es xt-re cseréltem amit itt láthtsz 600-asként!XT550
Szoval..leszarom ,hogy 480-as vagy 500-as,nekem modnták is hogy 500-asként hírdessem,ne 480-asként..De aki érthozzá az tudja ,hogy 82-ben 480-as volt!
Micsodat kell csinalni? Milyen ket tt bigyo?:D A rozsaszin motorjaidat meg szetflexelem, es racsapagyragasztozom a taxidra, ertek en mindenhez, bizz bennem .
Nezegetem a menetrendet, 11 f12 fele lent vagyok, az neked jo? Mi lenne a legjobb kedves Mathias?