Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!
Hogy a "zöld megeszi" ez így ebben a formában nem valós Imi! A G48-jelzésű már stimmel. Én katalógusban nézettem meg az üzletben és ez itt "aluminium barát" fagyálló, pedig zöld a szine. Kecskeméten (csak azért írom, mert tudom, hogy te viszonylag gyakrabban előfordulsz itt) az Izsáki úton (52 út felé kivezető út) az Aprilia/KTM márkakereskedésben vettem. Ja, és koncentrátum (33%-os arányban higítva -33 C-ig fagyálló. Az árára pontosan nem emléksze, de nagyjából 2200-2500/liter pénz körül volt.
Ha nem jön közbe semmi extrém melóm, simán találkozhatunk pl. fél egykor nálam. Addigra kész a telód, visszarakom, meg veszek rendes hűtővizet.
okés csak időben szólj,Bugyinak jobban örülnék.
Nem lehetetlen...De akkor csak Bugyi vagy Halásztelek fér bele. Esetleg Alsónémedi
ez komoly?
ők sem ajánlották..

...amúgy lehet bele tenni, ha dobsz bele vízkőoldót
Hűtőbe semmi esetre sem szab csapvizet tenni
Olyant kell keresni, amit élelmiszer iparban is lehet használni, az biztos tuti
agyállóból kizárólag a kímélő (nitrit-, amin- és foszfátmentes) gyártmányokat szabad használni, melyek nem támadják meg a tömítéseket, alumínium részeket, kenik a vízszivattyút. A Mol Evox G48 típusú fagyállót ajánljuk, mely az olajhoz hasonlóan nálunk is kapható. A kanna 4 liter -35C-ig használható előrekevert folyadékot tartalmaz. Ezt a gyártói utasításnak megfelelően hígítani nem ajánlatos. A nyári időszakra is benne lehetne hagyni a foszfátmentes fagyállót, kárt nem okoz. Viszont a lerakódások jobban csökkenthetők, az esetleges dugulások jobban elkerülhetőek a szezonálisan megfelelő hűtőközeg cseréjéből adódó átöblítéssel. Érdemes ilyenkor a csapvíz helyett ioncserélt vizet használni, így elkerülhető a vízkőképződés.
Ma hallottuk a tippet, még én sem tudok többet, a ZÖLD fagyálló állítólag hamar megeszi az alut. Ez a "rózsaszín" pedig nem.

Ki tud többet?
Közhírré tétetik!

A BUGYISI krosszpálya febr. 1-től fizetőssé válik.
Napidíj: 2000Ft
Havi bérlet: 8000Ft
Éves bérlet: 50000Ft
(az ár nem végleges, ami az éves bérletet illeti)

Cserébe azt ígérték, hogy rendszeresen lesz géppel túrva a pálya.
(Remélem ez nem a traktorral kétszer körberángatott villanyoszlopot jelenti)
Halló én nekem itt valami Újj! Van oan ami alukimélő fagyálló? Mi a neve help plííz!És hol kapható?
ha pénteken ellógnék melóból délben, fél 2 körül már pályán lehetnénk...

nem jutok szóhoz
kösz
Mellesleg leengedtem a hűtővizet a mocikból, szerzek majd olyan rózsaszín alukímélőt. Ha nem bánod...
akkor szerda reggel elvileg mehetnénk pályára
Vicces, de a 250-essel rosszabbul mentem, mint anno a 125-össel. Meg kell még szokni, meg ugye a félelem a legerősebb fék
ja,de engem is rángatott a 25ös,asszem tud meglepetést szerezni a kis mérges .
Mit müvelt vele a kawás srác,egyszer jó lenne úgy nyomni.
A telód már az Astrában nyugszanak, holnap este Bajner, kedd estére kész lesznek.
ok,kb fél óra és tolom,gecire várom már a vasárnapot
Képet ide is akár, vagy MSN-en áttolhatod. Kicsit érzem a mai motorozást... Jól rángat ez a 250