Hogy a "zöld megeszi" ez így ebben a formában nem valós Imi! A G48-jelzésű már stimmel. Én katalógusban nézettem meg az üzletben és ez itt "aluminium barát" fagyálló, pedig zöld a szine. Kecskeméten (csak azért írom, mert tudom, hogy te viszonylag gyakrabban előfordulsz itt) az Izsáki úton (52 út felé kivezető út) az Aprilia/KTM márkakereskedésben vettem. Ja, és koncentrátum (33%-os arányban higítva -33 C-ig fagyálló. Az árára pontosan nem emléksze, de nagyjából 2200-2500/liter pénz körül volt.
agyállóból kizárólag a kímélő (nitrit-, amin- és foszfátmentes) gyártmányokat szabad használni, melyek nem támadják meg a tömítéseket, alumínium részeket, kenik a vízszivattyút. A Mol Evox G48 típusú fagyállót ajánljuk, mely az olajhoz hasonlóan nálunk is kapható. A kanna 4 liter -35C-ig használható előrekevert folyadékot tartalmaz. Ezt a gyártói utasításnak megfelelően hígítani nem ajánlatos. A nyári időszakra is benne lehetne hagyni a foszfátmentes fagyállót, kárt nem okoz. Viszont a lerakódások jobban csökkenthetők, az esetleges dugulások jobban elkerülhetőek a szezonálisan megfelelő hűtőközeg cseréjéből adódó átöblítéssel. Érdemes ilyenkor a csapvíz helyett ioncserélt vizet használni, így elkerülhető a vízkőképződés.
A BUGYISI krosszpálya febr. 1-től fizetőssé válik.
Napidíj: 2000Ft
Havi bérlet: 8000Ft
Éves bérlet: 50000Ft
(az ár nem végleges, ami az éves bérletet illeti)
Cserébe azt ígérték, hogy rendszeresen lesz géppel túrva a pálya.
(Remélem ez nem a traktorral kétszer körberángatott villanyoszlopot jelenti)
...amúgy lehet bele tenni, ha dobsz bele vízkőoldót
Ki tud többet?
A BUGYISI krosszpálya febr. 1-től fizetőssé válik.
Napidíj: 2000Ft
Havi bérlet: 8000Ft
Éves bérlet: 50000Ft
(az ár nem végleges, ami az éves bérletet illeti)
Cserébe azt ígérték, hogy rendszeresen lesz géppel túrva a pálya.
(Remélem ez nem a traktorral kétszer körberángatott villanyoszlopot jelenti)
kösz
Mit müvelt vele a kawás srác,egyszer jó lenne úgy nyomni.