Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még egyelőre nem szeretnék. Talán majd egyszer egy TM MX250, 2009-es
Valahol sejtettem.
Tényleg szeretnétek ti is TM et?
Miben gondolkodtok?
de egy ilyen hobbi motort szerintem akárhol megvehetsz és áthozod a határon nem?akkor minek a parilla?szerintem kint olaszba tuti olcsobban megkapod.
csak vicc...
a Parilla a magyar importőr, de eléggé lagymatagon végzi a dolgát.
Ezt most hogy értsem?
a holnapi szállitási gondom megoldódni látszik,hála egy rendes embernek a nevét nem mondom mert már agyon van fényezve itten
Sok utast.
Ja, és kéne az olajamból 1 liter, amit nálad hagytam
további szép estét mindenkinek,és jó motorozást aki megy holnap!
Fordulj Nautilushoz, ő lesz a magyar importőr idén
Héj héj héj!
Ez az én mániám!
Nekem is kell egy!
Sziasztok! Na meseljetek, volt siras a palyan? Jo, hogy kitisztitom, mert mindent osszepiszkolsz allandoan, nem lehet veled igy dolgozni!
Matle fiam lefostad a bokad, vagy mi lelt?
Faisst nem tudom mivel megy le, en busszal szoktam, hacsak nem jar a mester errefele
A mai nap nála a pisi-kaki jegyében tellik
egész jó illat volt hazafele az autóban maci örnagy akna mezőjére léptem,inkább fáztam mint hogy a lábamra fütsek!
szevasz répa rudi!itt van nálam a rollerednek a darabjai!lesz mit mosogatnod az biztos piszkosan nem rakunk össze semmit!
alakul a buli
Faisst mivel megy le?
le kellene jutnom valahogy a motorral.
Szevasztok.
Kakukk, holnap?
Igen igen!A csodás Tatabánya!Holnap lesz a naoja hogy megnézem a dugattyut.(is)
ATG-és?:)Csak azért,hogy megnézd,ha kopott a dugo simán lehet ,hogy attol indul nehezen.Ha esetleg kopott akkor itt vehetsz!
Ja értem az átégésre gondolsz oksa
mert mennék én is csak aki vitt volna lebetegedett,asszem faisstnak kemenél van a gépe,kocsim van,vonóhorog is csak futóm nincs
Szia, ugy tudom, hogy Faisst megy, en sajna nem tudok lemenni. A hetfoi szerelesre gyurok. Miert kerdezed amugy?
Ja és a rezót,azért vedd le!Hogy felmérhesd a dugó jelenlegi állapotát:)
Hali