nem értem a célzást!én csak a káros gyomok fejlődésének kialakulását próbálom meg gátolni!sokba kerül ám az ha kinő a parlagfű és észreveszik ezt!ha rajtam múli ez nem történik meg,mig a ház másik lakója át nem szúr rajtam valamit
Haaat, en juni 12tol, szeptember kozepeig minden nap raerek
Tenyleg jol hangzik ez a bogracsolos dolog, elhittem. Pl azt is el tudom kepzelni, hogy Matyi reszegen elkezd blokkot szethuzni, vagy tomitest vagni, esetleg keme maradek benzinjebol langcsovakat fujni...
Tisztara ugy hangzik, mint vmi nyari edzotabor a Dabasi gyerekmegorzoben :)
hát a kormányt én is elengedem , eddigigi probálkozásom elég jól sikerültek végülis sikerült tulélnem mindet, csak 3 bordám tört, meg egy enyhe agyrázkódás
Hátul tollaslabdapályányi üres telekrész van. Gyertek. Sátrat hozzatok. Este bográcsolunk, iszunk, láncot sprézünk, nappal meg bejárjuk a pályákat 20km-es körzetben. Simán benne vagyok.
(annyi a hely hátul, hogy ott szoktam kipróbálni a motorokat, meg megfordulni a futóval, valamint egyesek ott szoktak driftelni meg kézifékkel fordulni, UGYE MATHIAS? ? ?)
barbika lehet a tied, buta mint a fold, meg bottal se nyulnek hozza, es persze a noiesseg nekem fontos
Ugy latom itt a teli hidegben eleg nagy tervek keszulnek. A vegen mindenki szegeny kemenel fog aludni/lakni , vagy pedig a hires pillango utca tele lesz satrakkal hehe.
En eddig azt hittem, hogy mindig csak heti egyszer jarkaltatok ki, mar akartam is kerni, hogy HA egyszer jo lesz minden, akkor mehetnenk tobbszor is. Persze ez a mester idejetol fugg
Nemá, bazzeg, kimegyünk pályára, mindenki azt várja majd, hogy kármájkelkedek ott, meg elengedem a levegőbe a motort (bár ez könnyen meglesz, csak nem ülök vissza), én meg beégetem magam az egy éves tudásommal, meg a friss 250-esemmel, amihez nem csak sisak kell, de pelenka is.
összehozzuk, végülis csak rajtunk mulik
na pá megyek kajálni, aztán fekszem holnap 4 kor kelek
te hozod a dugot én meg a szerszámokat.
Tenyleg jol hangzik ez a bogracsolos dolog, elhittem. Pl azt is el tudom kepzelni, hogy Matyi reszegen elkezd blokkot szethuzni, vagy tomitest vagni, esetleg keme maradek benzinjebol langcsovakat fujni...
Tisztara ugy hangzik, mint vmi nyari edzotabor a Dabasi gyerekmegorzoben :)
(annyi a hely hátul, hogy ott szoktam kipróbálni a motorokat, meg megfordulni a futóval, valamint egyesek ott szoktak driftelni meg kézifékkel fordulni, UGYE MATHIAS? ? ?)
Ugy latom itt a teli hidegben eleg nagy tervek keszulnek. A vegen mindenki szegeny kemenel fog aludni/lakni , vagy pedig a hires pillango utca tele lesz satrakkal hehe.
En eddig azt hittem, hogy mindig csak heti egyszer jarkaltatok ki, mar akartam is kerni, hogy HA egyszer jo lesz minden, akkor mehetnenk tobbszor is. Persze ez a mester idejetol fugg
ne szerénykedj
De alakul. Igyekszem. Na. Zavarba hoztok
...amúgy emberek...visszanéztem, cirka 2 hónapja MINDEN vasárnap pályán voltam/tunk