Jolvan persze, az a 86os cr mas. Mindig kapaszkodnom kell, ha meglatom. De nem baj, szerintem most, hogy lassan vegzek a vizsgakkal, vagni fogok ra kartonbol egy idomszettet
annyi volt hogy hirtelen kialakult egy kis verseny a pályán...kemény talajú mint állat,haverral jött ki a srác a kanyarból..elhúzta,yz eleje szépen jött felfelé..aztán kicsit tovább is mint kéne...aztán csatt
bebaszna ha eljátszanál egy ilyet
Ne Baumaxba menj, ott sok a gagyi holmi, hanem pl. egy SKF boltba, ott nagyon jó-féle motyikat kapsz (tényleg minőségi cuccaik vannak). Nekem a hondán a fagyálló szétmarta a deknit (persze nem nálam, hanem így vettem) és SKF-éknél vettem egy 2-komponensű, fémionokat tartalmazó (elsősorban)ragasztó-(másodsorban) tömítő szutymákot 3 e pénzért (loctite). Elég durván nézett ki a dekni, meg a vízszivattyú-ház is, ennek ellenére olyan patent lett, hogy ihaj! Megkérdeztem Hondáékat, 62 e Ft lett volna egy jobb oldali dekni (na ekkor ment fel a pumpám és döntöttem így - megérte!) Ja és a motyi természetesen olaj-benzin-és hőálló. Na, szal szerintem ne Baumax!
szesz!az a gumibaszás 2303 Ft volt tavaly most néztem meg de én bekentem kipufftömitővel és rátekertem azbesztzsinórt és rá a rezó,de kb 1 mocizás alatt kifujmár .én majd veszek mer meguntam és vannak rosszemlékeim ien sporolos dolgokról
Csak piszkaltalak, tudom, hogy nem erdekel az optika resze , csak emberkedek itt a nagy hosegben, ha mast mar nem tudok. Engem is hidegen hagy a kinezet, szeretem a motoromon nezegetni a torott rozsaszin idomokat
sokadikx ott van egy kor alaku harmonikaszeru vmi kurvaeros fembol gyartott gyuru, en meg hajdanan azt is megvettem. De kokanyolasrol nem tudok nyilatkozni, ott se voltam az elozo szombati bulinal
Akkor veszek ragasztot, es beragasztom a fotengelyt meg a dugot is hehe.
na megyek,leviszem a kutyát...remélem nem fogom négykézláb nyomatni én is a sok jégtől...
(pphhhhűűű...globális felmelegedés, ó-jessz)
bebaszna ha eljátszanál egy ilyet
szép kis esés volt...
sokadikx ott van egy kor alaku harmonikaszeru vmi kurvaeros fembol gyartott gyuru, en meg hajdanan azt is megvettem. De kokanyolasrol nem tudok nyilatkozni, ott se voltam az elozo szombati bulinal
Akkor veszek ragasztot, es beragasztom a fotengelyt meg a dugot is hehe.
;document.frmmsg.body.focus()