Ja fbsre gondoltam, de az nem tartja iranyba a csapagyat :D
A ragaszto sztem jo, mivel itt felfekudne a hatulja a haz falara, es a szelen levo res szerintem nincs osszesen 1mm.
gergo11 szted megvalosithato igy, vagy szorulni fog mint ahogy Matle mondta?
mindig olyan helyet kerek ilyenkor ahol csak magamba tehetek kárt! addig keresem a területet míg meg nem találom!mi pénzt meg nem adnék ilyenkor egy ladáért...
Nyári gumival meg főleg jó. Cementes zsákot bedobóm hátra, hogy az udvarból legalább ki tudjak állni. Csak addig jó móka amíg valaki beléd nem rotyant mert elfelejtette hogy a jég az csúszik, vagy mert még soha nem vezetett télen.
pontosan ez a tengely másik vége ahol a kihajtás van,kosár alatti csapágynak köszönhetően olyan mint egy mérleg hinta sajnos ahogy gergö is mondja az alu öntvény.meg sajnos nincs olyan szabványos csapágy ami jó lenne oda mert annak nem jó a belső átmérője.ragasztón kívül kell még egy résztvevő ami kitölti a holt teret.
jók ezek a két komponensű cuccok,már csináltam vele ilyet ami nem volt ennyire kikopva.annak is az a titka hogy amikor ragasztod a csapágyat össze kell tolni a blokfeleket azzal a tengelyel és akkor pontos lesz!a legelső ilyen mutatványom a saját mtx emen volt.szépen vízszintesen hagytam megkötni a ragit,precizen pontosan csináltam mindent,jó is volt összeraktam mig az első indításnál kiderült hogy feszül a csapágy és annyira szorult hogy felpögni is nehezen akart.de az csak addig tartott míg tönkre nem ment a csapágy.szerencsére hangja nem volt,inkább ár alatt eladtam.
A ragaszto sztem jo, mivel itt felfekudne a hatulja a haz falara, es a szelen levo res szerintem nincs osszesen 1mm.
gergo11 szted megvalosithato igy, vagy szorulni fog mint ahogy Matle mondta?