Jolvan, akkor tobb marad nekem az ugrovizbol:) Na nem jartatom a szamat tovabb, tanulok, mert seholsem tartok es holnap pont van egy vizsgam, meg 6kor edzes.
Nekem mindegy csak motor legyen. Majd ha nem birom akkor csukott szemmel megyek Azert azt a 250est is munka megulni. Az a lenyeg, hogy mozogjunk. Ket motorozas kozott meg toljuk a vodkat es jo lesz. Deal?
nekem muszáj kemével tartani a lépést,ez az ember olyan mint egy csecsemő! az egyik percben a kiságyba kapaszkodva botladozik,a másikban már a sört vedeli az asztalról! persze képletesen értem!
na ez egy jó társulat ilyenkor is nyomjátok
le a kalappal
én ugylátszik a sok év alatt ellustultam, lányom már régota mondja hogy kényelmes vagyok mert nemigen füllik a fogam öt elvinni, korcsolyázni -12 fokba, de azért rábeszélt
Ha letoltom az arcom vasarnap kapok majd egy talicskat amit en is tologathatok? Vagy csak izzadjak a fenykepezo alatt?
Gergo, ha megkered Kemet, akkor kimegy a sufniba, es megkeresi a hengerem, mert rajta van az a gyuru. Es miutan megkereste, talan le is fenykepezi.
43 mm mértem a kipufogón,4-5 mm vastag gumi gyűrű volt rajta nekem,o gyürü szaküzletben biztos van,bár nekem gyanus hogy 5/4 es vizvezeték tömités is megteszi,még nem mértem,csak kósza gondolat
ez enyémbe volt és nem is fújt ki,de ügyesen elvágtam a tolómérővel.megyek a héten a bevált kedvenc boltomba,ott biztos lesz,majd beírom mennyi volt. üllöi uton a germalex kft 271-289 körül van jobb oldalt kifele vasúti átjáró után
tudja valaki a pontos mértet mert megcsináltatnám ill. hogy ez milyen anyagból van mikor vettem a hondát nem volt rajta, tömitgetem, tömitgetem.........
250-eshez
épp most gondolkodok az idő beosztásomon.nem 100 % hogy kész lesz a mocim vasárnapra.ha hazaértél csörgess már meg lécci milyenek az utak.lehet a mait is kihagyom....
Nem tudja valaki hol vegyek komplett hátsó féknyerget? ha lehet új legyen ...
köszi a segítséget...
kizárt.
igy is ugy néznek ki a csontjaim a röntgenen mint a ropi
amikor leparkolt majdnem megzúzta a kocsit...kis meglepetésben volt része az út csúszósságát illetően
1 felestől is 4et látok...nemhogy minden pihenőben....
meg érezni hogy szívböl csinálja
azthittem mindenki pihen ilyenkor
CSILLLLLLLAGOOOOOS ÖÖÖÖTÖSSS.
összerakom a gépet azonnal megyek én is.
baszki feladtátok a leckét
le a kalappal
én ugylátszik a sok év alatt ellustultam, lányom már régota mondja hogy kényelmes vagyok mert nemigen füllik a fogam öt elvinni, korcsolyázni -12 fokba, de azért rábeszélt
Faisst a harmadik kepen hangosan felsirtam
Gergo, ha megkered Kemet, akkor kimegy a sufniba, es megkeresi a hengerem, mert rajta van az a gyuru. Es miutan megkereste, talan le is fenykepezi.
ha ti ilyen idöbe is mentek krosszozni akkor le a kalappal elöttetek
tudja valaki a pontos mértet mert megcsináltatnám ill. hogy ez milyen anyagból van mikor vettem a hondát nem volt rajta, tömitgetem, tömitgetem.........
250-eshez