Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jolvan, akkor tobb marad nekem az ugrovizbol:) Na nem jartatom a szamat tovabb, tanulok, mert seholsem tartok es holnap pont van egy vizsgam, meg 6kor edzes.
Hali mindenkienk!

Nem tudja valaki hol vegyek komplett hátsó féknyerget? ha lehet új legyen ...

köszi a segítséget...
vodka,.....Hmmm
kizárt.
igy is ugy néznek ki a csontjaim a röntgenen mint a ropi
keme most száguldott el a berugómmal...
amikor leparkolt majdnem megzúzta a kocsit...kis meglepetésben volt része az út csúszósságát illetően
mivel eladásra szánt megcseréltem a 2 250en a láncszettet,a 86 oson most elég gagyi van,remélem az bírni fogja.minden más hibátlan
vodkásan motorozni...esélytelen
1 felestől is 4et látok...nemhogy minden pihenőben....
ja biztos jol nyomja, láttam a fotokat pár oldallal korábban, fasza
meg érezni hogy szívböl csinálja
MEnnyiért dobálják ezt az Einhell készletet ?
aztakurvadeidegesvagyok
azthittem mindenki pihen ilyenkor

CSILLLLLLLAGOOOOOS ÖÖÖÖTÖSSS.
Nekem mindegy csak motor legyen. Majd ha nem birom akkor csukott szemmel megyek Azert azt a 250est is munka megulni. Az a lenyeg, hogy mozogjunk. Ket motorozas kozott meg toljuk a vodkat es jo lesz. Deal?
nekem muszáj kemével tartani a lépést,ez az ember olyan mint egy csecsemő! az egyik percben a kiságyba kapaszkodva botladozik,a másikban már a sört vedeli az asztalról! persze képletesen értem!
összeszedem magam
összerakom a gépet azonnal megyek én is.
baszki feladtátok a leckét
gergőnek 250re kell,az nem olyan mint a 125 nek,lehet hogy ketten fogunk fényképezni ahogy most áll a helyzet!vagy megyünk fék nélkül a 86 os 250 el
na ez egy jó társulat ilyenkor is nyomjátok
le a kalappal
én ugylátszik a sok év alatt ellustultam, lányom már régota mondja hogy kényelmes vagyok mert nemigen füllik a fogam öt elvinni, korcsolyázni -12 fokba, de azért rábeszélt
ez itt -13 fokban volt,keme első krossz gépén ülök,erről a gépről felődött fel az ifjú palánta
bocs letolom, kicsit elkockultam.
Faisst a harmadik kepen hangosan felsirtam
Ha letoltom az arcom vasarnap kapok majd egy talicskat amit en is tologathatok? Vagy csak izzadjak a fenykepezo alatt?
Gergo, ha megkered Kemet, akkor kimegy a sufniba, es megkeresi a hengerem, mert rajta van az a gyuru. Es miutan megkereste, talan le is fenykepezi.
azt hittem úgy általánosságban érted...
voltunk
neem krossz,büdös bunkó gyökér paraszt taxisok létszámát növelném,de azt hiszem rábeszéltél!
43 mm mértem a kipufogón,4-5 mm vastag gumi gyűrű volt rajta nekem,o gyürü szaküzletben biztos van,bár nekem gyanus hogy 5/4 es vizvezeték tömités is megteszi,még nem mértem,csak kósza gondolat
ez enyémbe volt és nem is fújt ki,de ügyesen elvágtam a tolómérővel.megyek a héten a bevált kedvenc boltomba,ott biztos lesz,majd beírom mennyi volt. üllöi uton a germalex kft 271-289 körül van jobb oldalt kifele vasúti átjáró után
most jöttem meg közegézségügy vizsgáról gyalog is alig áltam a lábamon,
ha ti ilyen idöbe is mentek krosszozni akkor le a kalappal elöttetek
na gyürü,

tudja valaki a pontos mértet mert megcsináltatnám ill. hogy ez milyen anyagból van mikor vettem a hondát nem volt rajta, tömitgetem, tömitgetem.........
250-eshez
épp most gondolkodok az idő beosztásomon.nem 100 % hogy kész lesz a mocim vasárnapra.ha hazaértél csörgess már meg lécci milyenek az utak.lehet a mait is kihagyom....