Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel nem az én motorom lesz, és szívesen kipróbálok más gépeket is, szerintem nem kell, hogy HONDA legyen.
Mivel a haverom vagy, azt tanácsolom, NE 4T-t
szomszéd utcába egy srác már a gatyáját elköltötte az 1 éves kxf re mire eladható lett!
nem vagyok márka mániás,de inkább a honda importöröket hivogasd,
kár hogy tegnap elvitted a motorod,most nem kéne ennyit szívnom.meg jól is mutat egy 96 oson a makulátlan hűtő. ( ha már a kuplung is modernebb lett)
ha 4t,akkor új lesz...de faterral azt beszéltük hogy lehet jobb lenne egy új 2t
kérdeztem kawásokat,ők nem tudnak szerválni se 07 se 08 se 09..kb semmilyet,ami új...
szóval marad a többi...vagyis rm vagy cr..
mondjuk még a fő kawa importőrt nem kérdeztem...ők lehet tudnak szerválni
ennek a gépnek sírnia kelllll
ez csak természetes,és van már valami alap,vagy hajlítunk oda valamit betonvasból?
az 53-as beelőzte az 54-est...kéne egy 001-es rajtszám neked
De a fejek, amit a közönség tagjai vágnak, nagyon jók
ha már a crom vanadium felirat ott lifeg azt már érdemes megfogni,imbuszon csak cr-v igy látod
Nem írom ide az összeset, de a Simsonban maradt rozsdás kulcskészletek után elegem lett, és egy ideje egy EINHELL-készletet használok, eszetlen jó! Imádom.

ehhez hasonló, csak ez más márka:
http://www.szerszamok.eu/image...
söt akkor jársz a legobban ha piros 2t re váltasz.láttál már huszonéves 4t amit krosszozni használtak,szerintem tizen évesből sincs ilyen!amilyen tempót te mész azt nem bírja sokáig generál nélkül a négy ütem.tudom hogy fiatal motort akarsz venni,csak pl ként irtam.tartósság és szervizelés szerintem a 2 ütem melett áll
beta,würth
ezek elég jók
fogós talaj volt
tudom hogy nem ide tartozó téma,de ti milyen márkájú szerszámokat használtok?
melyik amelyik mondható jó minőségűnek?
gondolok itt imbuszra,meg crova készletre!
inkább úgy,hogy 2 rúd dinamittal se lehessen leszedni
Az DOLOMIT, teeeeee
naná! legalább 2 rúd dinamittal !
Jobban jársz, ha a zöldről a Hondára váltasz
Ma elvileg elhozom Faisst-tól a berúgókarját, valahogy vasárnapig megpróbáljuk rárobbantani a motorjára.
hö,egy céerefffnégyötven
vigyázz mit igérsz mert szavadon foglak!
pedig állítólag most a hello kitty-s rózsaszín a menő
kofike kennex, eszben tartom, es penteken benavigalom magam a hires budaorsi csapagyboltba