Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért nem egy ilyet veszel?
A TM nem hagyta abba a 2T gyártást és elég extrásak a motorjaik már alapjában is.
ezt elbaxtam
ilyen is van
hát,olyan nagyon nagy nekifutás nincsen,előtte van még egy ugrató....nagyon rá kell küldeni hogy átmenjen.
itt egy videjó,lesd meg
http://www.sportmotor.hu/motor... ez ez a hosszú
http://www.sportmotor.hu/motor... ez meg a rövidebb
na tessék igy kell csinálni.
tegnap engem szapultak hogy Charmichael-kedek a 15-17 méteremmel.
nekem kell tölletek tanulnom
fogok is, hol nyomjátok bugyin?
ugylátom jó az ugrató mert van ráfutás lehetöség
már látom hogy tetszeni fog, alig várom hogy kiprobáljam.
" jó pap holtig tanul "
Hali
BETA
bár pont ezen a héten vettünk vissza egy kicsit....
az volt a baj hogy mivel kb 2 hónapja minden este buliztunk...naggyon durván meguntuk a bulikat...és nem élveztük a zsír partikat sem...ezért csak heti 3 bulira csökkentettük az adagot
jah az más
nincs mit, használd egészséggel,
én tudom...minden nap bent partizunk a városban....
háá nem egyszerük,sokukon nem is látod csak amikor megszólal,el sem hiszed mi folyik a pesti éjszakában
travik azok télleg ocsmányak...egyszer kurvára kiröhögtünk egyet...buliból mentünk haza és jött velünk szembe egy cigánytravi a városban...bazz..már megsajnáltam olyan szinten kiröhögtük...
már igy is ütödött vagy!barbi simán tolna veled ha nem baszogatnád a bajsza és a szörös melle miatt

kikérem magamnak a kokettálást
az a jobbik fajta amelyik élvezetből,gusztustalanabb amelyik érdekből,rengeteg ilyet szállítottam már.a tranziktól meg egyenesen hányingerem van
Ja febr kozepe fele. Micsoda, pots vagyok? Najo ezt meg megbeszeljuk Akkor nem is meselek a lanyokrol. Meg amugy is ujabban a matyi mindig kokettal velem. Na most osszeveretem magam, majd jovok.
elég nekik a vastag f....
a lányok azért nem szeretnek mert egy pöts vagy! a mai lányoknak meg bmw kell meg vastag pénz tárca a többi meg mind kamu amit leírtál

n,hát akkor ideje lesz elkezdeni..mikor is..február?
Majd ha iszol, akkor talan a poznat is atugratod
Ugroviz a batorsaghoz kell, mert most voltam eletemben harmadszor crosspalyan, es eletemben 10x ugrottam elotte. Szoval igazabol akkor fogom kezdeni a motorozast, ha osszerakom az enyemet, eddig mindig csak kolcsonmotorral mentem, az meg nem az igazi. Meg tudod, batortalan vagyok, meg gyenge, meg visszahuzodo felenk alkat, nem szeretnek a lanyok, es szeretem a maganyt
nem mindenki olyan bátor mint te!erős az a csikó
minek az ugróvíz?
csak gázt kő húzni
hello!nekem van egy nem új de nagyon új szerű,új fékbetétekkel 15 ért a tied lehet,én is annyiért vettem bencsiktől
ha ránézek én attól is fejre állok.naotilus viszont nagyon táltos lett tőle,legutóbb bugyin már kicsi lett neki a katapult ugrató,csak néztük kemével