na tessék igy kell csinálni.
tegnap engem szapultak hogy Charmichael-kedek a 15-17 méteremmel.
nekem kell tölletek tanulnom
fogok is, hol nyomjátok bugyin?
ugylátom jó az ugrató mert van ráfutás lehetöség
már látom hogy tetszeni fog, alig várom hogy kiprobáljam.
" jó pap holtig tanul "
bár pont ezen a héten vettünk vissza egy kicsit....
az volt a baj hogy mivel kb 2 hónapja minden este buliztunk...naggyon durván meguntuk a bulikat...és nem élveztük a zsír partikat sem...ezért csak heti 3 bulira csökkentettük az adagot
travik azok télleg ocsmányak...egyszer kurvára kiröhögtünk egyet...buliból mentünk haza és jött velünk szembe egy cigánytravi a városban...bazz..már megsajnáltam olyan szinten kiröhögtük...
Ja febr kozepe fele. Micsoda, pots vagyok? Najo ezt meg megbeszeljuk Akkor nem is meselek a lanyokrol. Meg amugy is ujabban a matyi mindig kokettal velem. Na most osszeveretem magam, majd jovok.
Ugroviz a batorsaghoz kell, mert most voltam eletemben harmadszor crosspalyan, es eletemben 10x ugrottam elotte. Szoval igazabol akkor fogom kezdeni a motorozast, ha osszerakom az enyemet, eddig mindig csak kolcsonmotorral mentem, az meg nem az igazi. Meg tudod, batortalan vagyok, meg gyenge, meg visszahuzodo felenk alkat, nem szeretnek a lanyok, es szeretem a maganyt
A TM nem hagyta abba a 2T gyártást és elég extrásak a motorjaik már alapjában is.