Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg azon gondolkodom, hogy lehet nem kene osszeraknod a valtomat, addig amig nem vettem tomitesszettet, remelhetoleg nem kell bontani a motort nyar vegeig es akkor megeri. Az athenan filozok, lehet penteken lesz auto, elmegyek pinkbe, es akkor hetvegen van miert lemennem
Viszont nem tudom, milyen fuvoka kell kell a keihin karbimba, mert azt mondtak, hogy van hosszu meg rovid, fogalmam sincs melyik kell, majd ki kene venni, es megnezni.
ne parázz a motorod miatt!most én is szétkaptam a fiatalabbik cr-t,kicserélek benne mindent amit kell!mire jobb idő lesz megtaníthasz motorozni!
keme itt tuningolta nálam a masináját!új vízpumpa csapágy,szimeringek,új láncszett,új első gumi új kerékcsapágy,új levegő szürő!már nagyon penge a szerkezet! mosmá én is olyat akarok !
ez nem egy egyszerű műtét lesz ha tudsz csinálj képeket az elkészülés folyamatáról!furdal a kíváncsiság.
Ha csak ennyi a gondod,akkor gyere tömegsportba,ott erősebb a mezőny
Ferus itt a motorod a képen .
Versenyezni kell ! neked ez apróság nekem ez a lét
Megyünk mi a dolgunkra de nem jöhetsz te velünk !
nincsen ellenfelem ez kétségtelen!
egyedül nem megy kell egy társ aki segít és mosolyra derülsz és mindent kikerülsz
ha sárba ragadsz ott áll és kiránt
Mi se egyedül keztük most meg má nagyon sokan együtt motorozunk
hogy testvérem lettél ez zöldség sokak szerint késöbb bárhogy is lessz mindig segítenünk kell mindenkinek
túl menő lennék:)
Na akkor elhozod te is a meezed ? ráiratom a nevet meg a számot vagy szitázás jobb ?
Jó volt ez a ruha csak kihiztam :SD
nem tudok elszakadni a honvágy hiába!
Oké én benne vagyok ha ilyen sokáig fenn tudsz maradni akkor biztos motorozni is jol fogsz tudni
nincs egy kis fekete cikszalagod ?:D
Ferust te mÁr bergel jÁrsz?mit kersel itt ez nyanvadt honda forum
Koszi a biztatast. Ha tesok nemis vagyunk, mivel engem orokbefogadtak, de sorstarsak lehet. Febr kozepen kesz lesz mind a 25 lovas motorom, es akkor majd szuksegem lenne nehany tanacsra, mit hogyan csinaljak. Komolyan mondom. Ha van idotok, kedvetek motorozhatunk egyutt. Ha azokat a telos dolgokat nekem irtad, sajnos nem ertek hozza.
ez picsa motor a crkémhez képest alig 60lovas
Amugy én ugratás közben elenörzöm a guminyomást és telolégtelenítek is .
haj!sztem itt kérdezd meg!http://www.kepesmotor.hu/motor...
Én meg éppen a motoromat sarkanytyúztam mert megbokrosodott és ledobott magáról de legalább kiprobáltam az Asterix térdvédőket :D
NAUTILUS a legjobb ! Az ISTENCSÁSZÁR!
csak ellenőriztem hogy mögöttem vagy e még.tudod miata nincs ,,lead barce''-m azóta fáj a nyakam.nem nagyon tudom forgatni:D