Én benne vagyok,
minnél többen vagyunk annál jobb.
jó kis csapat fog összeállni a végén, mi?
király lesz.
Én amugy terveztem tavaj is egy turát egy hétig minden nap nyomtuk , és meglátogattunk 3 pályát.
egymásnál aludtunk és szereltük a gépeket.
hy! a TM még olcsóbb mint a honda tudtommal szal mind1...........az a bugyi pálya jo lehet az a katapultasztal vagy minek hijják azt megmerném nyelezni olyan széles meg jo
gyere!biztos jó lesz a hangulat!tavasztól én is intenzívebben szeretném nyomatni!szerencsére akkor már később sötétedik!az a jó hogy kemét könnyen rá lehet venni ilyesmire.volt hogy egy héten 3x kint voltunk!
Meg azt is hogy lérheted teljesen egyedi iégy szerinti összeállításban, felár nélkül.
Sőt bizonyos dolgokat nem ha nem szeretnél rá akkor nem rakják rá és annyival olcsóbb. Ilyen pl az alu váz, a két térképes gyújtás......
fasza,
soskuton nemigen tudokm ekkorát ugratni mert egyböl kanyar után kell nekifutni. Ott kb 10 méter nekem a norma
de Baján hasonló a szitú,
tetszik , nagyon tetszik, miota nyomod?
egy képet tudsz felrakni?
egy ilyen hetes turát soha nem felejt az ember
márciusra lesz futom, nem kell mindig kérni.
akkor bármikor bárhova.
benzin, sátor, konténer szerszám, stb.
isten
tudod mint joda:
tedd vagy ne tedd
az erö veled lesz
( egyébként egy ilyen turára keményen kell készülni mindenkinek )
minnél többen vagyunk annál jobb.
jó kis csapat fog összeállni a végén, mi?
király lesz.
Én amugy terveztem tavaj is egy turát egy hétig minden nap nyomtuk , és meglátogattunk 3 pályát.
egymásnál aludtunk és szereltük a gépeket.
az adatlapodon van az a sóskúti videó az mikori?
Sőt bizonyos dolgokat nem ha nem szeretnél rá akkor nem rakják rá és annyival olcsóbb. Ilyen pl az alu váz, a két térképes gyújtás......
soskuton nemigen tudokm ekkorát ugratni mert egyböl kanyar után kell nekifutni. Ott kb 10 méter nekem a norma
de Baján hasonló a szitú,
tetszik , nagyon tetszik, miota nyomod?
lehet ezt is fontolóra kéne venni...
de az áruk is elég jó...a sok extrának köszönhetően