Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1987-től 2008-ig.
köszi, de azon nincs rajta! CR 125, tárcsafék elől-hátul, hatsebességes, vízhűtés!?
A jól kitöltött adatlapja alapján

Vagy beazonosítod kb. hogy néz ki ( www.bikepics.com vagy a Sokadikx-féle honlapon), vagy ha saját felnije van, akkor a felniben lévő DOT jelzés utáni évszám plusz egy év.
Sziasztok! Mi alapján lehet megállapítani a motor évjáratát?!
Van alsó-felső villahidam, ha jó neked a 125/250-es CR-é kb. 1990-1996 között. Tuti jó?
Nem, de ismerem az eladót. Ha a kormányokra gondolsz.
Ez a te hirdetésed? ? ? ? ? ?
Ezt elnéztem.
Van
köszi de alsora is szükségem lenne.A magyar oldalakat meg nem néztem idáig.
Tessék találtam neked http://www.kepesmotor.hu/honda...
Hello CRF-es társaság!
Supermoto-s topicbol küldtek ide hogy itt talán sikerrel járok.
Vettem motoromba FMX telokat,viszont villahidam nincs.
Lenne esetleg valkinek elado villahidja vagy hol lehetne ilyet szerezni?Ebay-en nincs sehol elado most.Állitolag a CR/CRF villahidja egyforma az FMX-el.
45-ös átméröje van az FMX-nek ha minden igaz.
köszi
Van 500 -as CR-ed?
Egy 98as vagy 99es "mindegy ugyan az" 25ősből lesz kiemelve a blokk és a tőbit hozom ha nem jön közbe semmi.
Még nincsen de nekem komplett motor kell, vagy motorhibás. A tied milyen fajta lesz tipus, évjárat?
Az én vasamra most rábukkanhatsz, csak adni kell érte 285ropit
Szívesen bukkannék énis ilyesmikre csak úgy
Hi mindenki!
Jó rég nem jártam erre, látom zajlik az élet.

Van már vázad? Ha minden összejön akkor nekem lesz egy vázam pénteken
Nem értem, miről beszélsz, mindkettő hibátlan, gyári állapotban van. Lehet, hogy a kép csalóka.
Berugó tengely fogaskerékről letörött egy fog. Csere. Ennyi.
mi kell még a 100% hoz?:)
Hát személyesen áttudod venni Veresegyházon vagy Újpest 15.ker-ben(hétköznap),mind a két esetben délutáni órákban. Vagy posta Te merrefelé laksz?
A blokk már 98%-os, felkészült az aluvázba való beépítésbe. A vázat meg szép lassan felújítom hátha tudok még egy blokkot szerezni és akkor össze tudom hasonlítani a múltat a jövővel.
Helóka! olyan, mintha a jobb oldali nemlenne egybe, a belső része mintha hiányozna.De azért még megfontolom, utánanézek máshol is.Ja, mégegyszer kösz a képet meg minden
És mi a terved vele?