Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan nincs.Pinknél mit mondtak nem is lesz?Csajjal beszéltél?Nekem volt már olyan hogy mikor másodszorra telefonáltam akkor már volt nekik...
2003-as, és az árért hála Zsolti barátomnak (ha mondhatom most már így). aki értékelte, hogy ennyire szeretném ezt a motort
Egy kiesebb ugratót jegesre ugráltuk.
Nagyon jó áron vetted.Mikori a vas?
530
Te súlyosan gyagya vagy. Max. 2-3 hét, és mehetsz a tuning gépeddel, csak vásárolj kitartóan.
Bali!

Egy 94'es 125CR-be kene alapmeret. Universalnal, Pinknel nincsen.
Hat keme grat, nem gondoltam volna...
Szepek a motorok...meg minden...engem a sarokban allo tuning gep erdekelne, nem elado? Megvan hozza a tobbi cucc? Van ra 120am, na?
Voltunk kint ma is, meg tegnap is egy kicsit csúszkálni az erdőben. Már nem idegen annyira a motor
Találgathatok?

640
ha nem vagyok pofátlan mennyiért pazalták a drágát?
Most még. Némi gyakorlás, némi állóképesség, és csak a port nyeljük majd utánad.

Egy kis töri:
Akkor már ketten leszünk
Az az én helyem
Okés. Valakinek a sor végén is kell kullogni
szíp, ami kell rá azt ad meg neki, meg fogja hálálni, tavasszal meg nyomatun k 1-et Tokodon elöre szólok majd remélem számíthatunk rád is
Nautilusz

Mibe kell dug?Én is felújítás elött állok és érdeklödtem már sok helyen lehet tudok segiteni.
Ezek az utánfutós képek... (eladó ZX4R, kiváló állapotú, forgalomba helyezhető, 290ezer)

Gratula KEME, végre összejött a bringád! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Én se panaszkodom, nekem is lett bike-om is ! ! ! ! !Street-fighter Cbr 1000
Jah, telefonba már csak akkor jutott eszembe, mikor elköszöntünk, és leraktuk
Nekem lett 1 CBR 1000 F-m én is ma vettem , csak 2 órája értem haza!
igen, láncszett csere tuti, talán vízpumpacsapágy és érik a dugószett lecserélése is. A gumik közepesen kopottak, de nem is baj, hogy nem fog akkorát, míg megszokom.
Na ez igen, fasza! kell most ráköltened ?