Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ezt most hogy írjam le
Tapintásra milyen?
Ha megmondod, hogy nem oda való, és tudom, akkor is elviszem, és átalakíttatom egy esztergályossal, és már be van rakva.
Ez nem alkatrészkérdés, a sunyi átbaszást nem csípem. Adtál egyet, nagyon kedves...szép csendben elhallgattad, hogy kurvára nem oda való. Jó fej voltál?
Ha adtál volna egy rendeset 1-2ezerért, vagy megmondod egyszerűen, hogy NINCS, az is jobb lett volna.
Higgyél laposracernek. Ha akarod teszek fel képet, hogy milyen színe van az alu forgácsnak, amit az olajszűrő házból szedtünk ki.
kaptad pénzbe nem került ennyi erővel jó is lehetett volna egyébként ott voltám egy óra hossza alatt sem találtam-a sajátomba is se
persze hogy cseréltem benne olajat. Amikor megvettem egyből de akkor nem jött ilyen le belőle. Most meg ilyen jött le.
Arra gondoltam hogy a blokknak van a szuszogója és azon fel mehetett-e a víz mosás közben nem hiszem hogy sok viz kéne amúgy is hozzá hogy beszürkítse. De lehet hogy hülyeség.
Szerintetek ?
Azt hiszem elég korrekt voltam veled. Most nem írom ide, amit gondolok inkább.
fizetni ha joltudom nem kell nehogymár lehuzzanak minket
hamarabb elkopott a váz mint a fékbetét
Sziasztok! Nem tudom kit érdekelne 2004-es YZ 450 F amit 2005 szeptemberébe lett vásárolva újonnan alig volt használva kb. 40 üzemóra van benne még a gyári hátsó fékbetét sem kopott el teljesen. Mivel sikerült szereznem egy CR 500 blokkot ezért elcserélném CR vagy CRF aluvázas motorra. Lehet motorhibás is. Vagy természetesen eladó is.
Mi csak majonéznek hívjuk, vagy majom agyvelőnek.
Kell fizetni? Szoktak kint lenni sokan?
Jó nagy lávalámpa
Nem víz hanem glikol.
kezdöknek a legjobb
Így néz ki 800 liter motorolajban 150 liter víz, kicsi pihenés után.
Ez most komoly?
há mer az Husqvarnáé volt csak má nem volt kedvem keresni oszt mikor nem figyeltél kiszedtem azt
Matyinak kell, csak most nem jut géphez, mert taxizik.
Nekem inkább amit adtál fékpedáltartó csavart, abból kéne egy másik fajta, a régebbi CR-é, mert ennek túl vastag a menetes szára
Én rögtön akkor cseréltem mikor betettem a vázba és bemelegedett! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
minek az neked?
Már nézem a csapásmérő furgont vagy utánfutót , aztán tudok menni felétek pályára! ! ! ! ! ! ! !
cseréltél már benne mióta megvan? előzőleg milyen volt? mert gyárilag a kuplung tárcsái aluból vannak amik erősen szürkére szinezik az olajat ami teljesen normális
Amit vettem blokkto abból is szürkés olaj jött ki ,meg megszinezte a mostanit is kicsit ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Mindjárt lövök képet