Ha megmondod, hogy nem oda való, és tudom, akkor is elviszem, és átalakíttatom egy esztergályossal, és már be van rakva.
Ez nem alkatrészkérdés, a sunyi átbaszást nem csípem. Adtál egyet, nagyon kedves...szép csendben elhallgattad, hogy kurvára nem oda való. Jó fej voltál?
Ha adtál volna egy rendeset 1-2ezerért, vagy megmondod egyszerűen, hogy NINCS, az is jobb lett volna.
persze hogy cseréltem benne olajat. Amikor megvettem egyből de akkor nem jött ilyen le belőle. Most meg ilyen jött le.
Arra gondoltam hogy a blokknak van a szuszogója és azon fel mehetett-e a víz mosás közben nem hiszem hogy sok viz kéne amúgy is hozzá hogy beszürkítse. De lehet hogy hülyeség.
Szerintetek ?
Sziasztok! Nem tudom kit érdekelne 2004-es YZ 450 F amit 2005 szeptemberébe lett vásárolva újonnan alig volt használva kb. 40 üzemóra van benne még a gyári hátsó fékbetét sem kopott el teljesen. Mivel sikerült szereznem egy CR 500 blokkot ezért elcserélném CR vagy CRF aluvázas motorra. Lehet motorhibás is. Vagy természetesen eladó is.
Matyinak kell, csak most nem jut géphez, mert taxizik.
Nekem inkább amit adtál fékpedáltartó csavart, abból kéne egy másik fajta, a régebbi CR-é, mert ennek túl vastag a menetes szára
cseréltél már benne mióta megvan? előzőleg milyen volt? mert gyárilag a kuplung tárcsái aluból vannak amik erősen szürkére szinezik az olajat ami teljesen normális
Ez nem alkatrészkérdés, a sunyi átbaszást nem csípem. Adtál egyet, nagyon kedves...szép csendben elhallgattad, hogy kurvára nem oda való. Jó fej voltál?
Ha adtál volna egy rendeset 1-2ezerért, vagy megmondod egyszerűen, hogy NINCS, az is jobb lett volna.
Arra gondoltam hogy a blokknak van a szuszogója és azon fel mehetett-e a víz mosás közben nem hiszem hogy sok viz kéne amúgy is hozzá hogy beszürkítse. De lehet hogy hülyeség.
Szerintetek ?
Nekem inkább amit adtál fékpedáltartó csavart, abból kéne egy másik fajta, a régebbi CR-é, mert ennek túl vastag a menetes szára