Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló

Jó sokat kellett takarítanod, mert jó sokáig tartott.
üdv mindenkinek takarítottam és ezeket találtam: cr125 alukönyökvédő minden évjáratra/88- / 8eft,cr250 92-96 aluvázvédő 4eft a kettő 10eft
Van egy mtx 125-ös azt elcserélem szőrében.
Hátha, talán, most, mégiscsak. De ha nem, akkor lehet másképp is játszani.
ilyen bagatell részletkérdések őt nem érdeklik
Szerinted el akarom adni, vagy elcserélni?
nem csak neked, nekem is, meg még pár embernek
faja,nekem tetszik
Sztem jövőhét végén már röfög. Nem szalonszép, de jó. Már vadászom neked a tartalék gumikat hozzá, mert ami rajta van, az tanulni jó lesz, de hamar kinövöd
Helló! 2004-es CRF250-hez kellene nekem első lámpa! Ha vki tud segíteni azt megköszönnöm!
Dobok rá 100ezret meg a motorom,Bótoljuk meg
En is probalgattam osszerakni a geped, de felidegesitettem magam rajta eleg hamar, es inkabb elmentunk motorozni. Pedig meg az enyem sem all sehogy. Mindenki halomszamra veszi a motorokat, az enyem meg 3 fiokban pihen, es motorozni se tudok . Na megyek vissza fotelcrossozni, abban legalabb jo vagyok. Keme ha esetleg kell egy tesztpilota, van egy ismerosom...nem erdekli a gravitacio sem...
Ejh, egyesek avval küzdenek, hogy el tudják indítani.
Pluszba nincs.
Hello!
supermoto fórumba keresdd Vega-t neki van 2000 Ft-ért adja!(ha még megvan neki)...
Van valakinek le állító gombja? Minden infónak nagyon örülnék!Előre is köszönöm!
hello mindenki!
nincs valakinek esetleg cr 250-re gyári végdobja?
na itt vagyok,tegnap este hajnal 1ig olvasztgattam a sufniban a fütéscsöveket mert befagytak!
fasza hogy igy halad a gép!már majdnem lemondtam róla és tegnap vettem egy jawa mustangot!geci kemény újkorában volt vagy 3lóereje
Havernak széttszállt a kerékagya
Jó bele. Sajna nincs. Csak hátsó villám
1 frage:
nincs valakinek eladó cr250-be való hátsó kereke?
125ösé jó bele?
Dehogy sértődök nem vagyok az a típus...
Csak sztem a fórum arra (is) való,hogy tanácsot kérjünk egymástól,megéri-e nem éri stb...
A videóról kapcsolatban meg sztem majd csak tavasszal kerül sor h pályai videot csináljunk...
de ha minden képpen video kell akkor kimegyek a határba és valakivel felvetetem...
Ne sértődj meg. Inkább csinálj valami kis videót. Nem kell szélesvásznú HQ-ban, 5.1-es hanggal
Egy hengerfej 96 kiló, mint az egész motorom.
Megyek aludni, mert holnap korán mennem kell hengerfejet cserélni.
Jó akkor ilyen kormány meg idom témával nem írok ide!
CSAKIS HA VALAMI MŰSZAKI GONDD VAN VELE!
Videot meg nem rakok fel mert nincs olyan anyag normális....