Sztem jövőhét végén már röfög. Nem szalonszép, de jó. Már vadászom neked a tartalék gumikat hozzá, mert ami rajta van, az tanulni jó lesz, de hamar kinövöd
En is probalgattam osszerakni a geped, de felidegesitettem magam rajta eleg hamar, es inkabb elmentunk motorozni. Pedig meg az enyem sem all sehogy. Mindenki halomszamra veszi a motorokat, az enyem meg 3 fiokban pihen, es motorozni se tudok . Na megyek vissza fotelcrossozni, abban legalabb jo vagyok. Keme ha esetleg kell egy tesztpilota, van egy ismerosom...nem erdekli a gravitacio sem...
na itt vagyok,tegnap este hajnal 1ig olvasztgattam a sufniban a fütéscsöveket mert befagytak!
fasza hogy igy halad a gép!már majdnem lemondtam róla és tegnap vettem egy jawa mustangot!geci kemény újkorában volt vagy 3lóereje
Dehogy sértődök nem vagyok az a típus...
Csak sztem a fórum arra (is) való,hogy tanácsot kérjünk egymástól,megéri-e nem éri stb...
A videóról kapcsolatban meg sztem majd csak tavasszal kerül sor h pályai videot csináljunk...
de ha minden képpen video kell akkor kimegyek a határba és valakivel felvetetem...
Jó akkor ilyen kormány meg idom témával nem írok ide!
CSAKIS HA VALAMI MŰSZAKI GONDD VAN VELE!
Videot meg nem rakok fel mert nincs olyan anyag normális....
Jó sokat kellett takarítanod, mert jó sokáig tartott.