Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevwa Laposracer!

Lessz ülésem a héten! ! ! ? ? ? ? ? ?
Jogos.
Szép állapotú CR250 rezód van? mennyi lenne?
ez kajak szürke de a hűtőből nem hiányzik semmi
ez nekem szólt?
Víztől szürke? Olyat még nem láttam, de attól lehet.
Amit eddig láttam vizes olajat az inkább barna lett.
üdv hengerfejtöm nem lehet
Szeva! Gyűjtsd a zsét, mert jövő hét vasárnap már pályán teszteljük a 93-as rózsaszín csodát
hello
Víz került az olajba. Hengerfejtömítés, vagy a vízpumpaszimmering, vagy bármi, ahol a víz a motorba juthat.
Most is fent vagyok.
segítsetek:

ma olaj cserét hajtottam végre és SZÜRKE olaj jött le a motorból.

Ez mitől lehet ?
Leszel fenn messengeren?
Szeva arcok.
Egész jó tippek vannak a fórumban.
Asszem az ilyenek miatt lehet, hogy egy nem itt fórumozó szakértő ismerős megdícsért mindenkit, milyen klassz kis topic fejlődött itt ki. Szóval jók vagyunk
Estét Uraim.Ha esetleg én is szólhatnék a dologhoz egy pár szót:
Az enyémet is így újítottam fel vagyis hasonló képpen .
Komplett tűgörgős kosarat vettem 1200Ft/db áron.A porvédő gumigyűrűk helyett szimeringet használtam .
A távtartó alátéteket és a csapszegeket CNC -én forgácsoltam nemesített minőségi anyagból.
A méreteket itt ki tudod keresni évjárat szerint:Pivot Works
Ha esetleg gondoljátok a forgácsolásban tudok segíteni.
További kellemes napot.
hmm hasonlit az én CR-em váza a KTM-hez .........beindult a fantáziám
olcsó lábtartókat nemtud valaki? sajnálom rá azt a 16 000 Ft-ot még ha lejön a 10%akkor is, mert az a gyanúm, hogy gépátvételnél nemfognak átengedni. Tavaj mondjuk átengedtek, de megjegyezték
Az edelényi pályát ki ismeri?
Amit ide leírtál az egyálltalán nem sufni,csak kicsit több utána járást és kicsivel több hozzá értést igényel!Nekem nagyon nagy ötletet adtál!Az enyémet igy fogom meg csinálni az tuti! Egy dugatyu csapszeg az nem akármi!Legutóbb próbálkoztam távtartónak,flexel alig bírtam elvágni!
igy van! a hátsó hangtompítóról tegyél fel képet légyszíves!
először is köszönöm a segítséget!
másodszor jelentem hogy ma motoroztam a felnivel éés még életben vagyok és nemis akár milyen terhelést kapott mert ma egész nap kis asztaloztam!
de nincs kedvem tovább játszani a tűzzel,inkább veszek Gézától egy új felnit!
azt mondta 15 papír lenne
Hátsó hangtompittóról tegyé fel képet sok arc keres ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Te Punk vagy tuti! ! ! ! ! ! ! ! ! !

EXPLOITED jó kis zenekar! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Én most vettem a CR-be hátsó felnit a Parillánál 30500 pénz de csak azért mert 32 küllős.Ha 36 küllős lenne akkor 24000.Az egyetlen japán motor ami 32 küllős,hogy rohadna meg.A pénztárnál én is jól pofára estem.
Hello Mayter!
Ha megvan még az idomszetted akkor légyszi add meg az e-mail vagy MSN címedet, vagy vegyél föl ,msn-re: kerdajkurfli19@hotmail.com. Sürgős lenne.
Honda CR250R 2005 Gyári könyv ill töm készlet és hátsó hangtompító eladó