Van egy cimborám, aki küllőz felniket. Nekem utoljára 1000 ft-ért húzta át a cr agyát egy gyári cz felnibe (első kerék), mert az eredeti hegesztett volt, de szarul. A csávesz Szabadszálláson lakik (én kecskeméti vagyok), ha lesz felni, és küllő, akkor tudok ebben segíteni.
Bocsi, csak kicsit visszaolvastam, és látom, valaki ehogy himba-csapágykészlet a pink-motorsnál 20.500 pénz. Csak kíváncsi lennék hogy mit tartalmaz egy ilyen készlet (sose láttam)? Mert én pl. amikor a himbarendszert újítottam fel (csak tűgörgőket cseréltem, mert a csapok még rendben voltak), akkor SKF-éknél megvettem a tűgörgőket skf minőségben azt hiszem 1.800 pénz körül volt (talán 78 db, ha jól emlékszem). ...és több méret is van náluk. Ha csapokat is kell cserélni, kis utánajárással lehet találni átmérőben (és megfelelő furattal) egyezőt (személygépkocsi dugattyú csapszegek közül), a hosszából meg esztergán le lehet szúrni. Lehet, hogy sufni-tuningnak tűnik, de hogy sokat lehet spórolni vele az biztos (és nem biztos hogy rosszabb). ...de ez csak az én véleményem.
nem tudom mi lenne a célszerűbb,van aki azt mondja hogy elmegy ez még igy is...
felhivtam Gézát azt mondta hogy jó ez,nem fog eltörni.de nem látta a repedést
És gondolod hogy ugy meg lehet hegeszteni mint a gyárba?Szerintem nem birna sokat.Mondjuk nekem mindegy ez csak egy lehetséges megoldás majd a tulaj eldönti mit választ.
Hegesztés felejtös meg veszélyes.Ugratásnál oszerogy alattad szépen öszetöröd meged.Lehet venni excel felnit küllök meg kerékagy nélkül.parillanal 24 ezer az ára.
Hát nem tom,de mindennap fennt van,ha látod hozzáírni egy videóhoz,akkor fönnt van msn-en is de rejtettbe:D,de ha olyan este 9-kor hétköznap rá írsz bíztos visszaír!
Írd be hogy: honda crf
Van első rajstszám idomom eladó crf 250 2007-esről
farokidom crf 250 2003-2005-ig
Hátsó rajtszám idomok 2db crf 250 egydobos változathoz
crf 250 hez kuplunglamella + vasak ujjan eladó
axo térdvédő eladó
felhivtam Gézát azt mondta hogy jó ez,nem fog eltörni.de nem látta a repedést
(szabadon, Presser után)
40 ropi.. jó olcsó lesz ez a mutatvány is..