Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen nem olcsó,csak esetleges megoldásnak mondtam ha pl bontóba nem lenne.
Én nem tudom amúgy,hogy mennyi a befűzés,de aha jól emlékszem a dr-z fórumba eggyik srác befűzte magának és 3000Ft-ért húzták meg neki(gondolom ez lehetett a centírozás).
Az is megoldás. Külön a ráfot ugyan még nem láttam eladót, csak vadonat újat, annyiért meg komplett kereket adnak a bontóba, gumizva, tárcsával, menetkészen.
És persze számítani kell rá, hogy az átfűzetése sem olcsó, haveromnak a KLR650-hez 8ezret mondtak kerekenként. Állítólag ez olcsó. Centírozás nélkül.
H eh eh eh e he h eh eh he heh ehehehehehe heheheh h ehehehehehehehehehehehehehehheheheheheheh
Ja hátsó kerékhez kéne CR-hez! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Én nem tudom! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
De most már megyek aludni... Baj? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Szevwa !

Hol lehet jó küllőket SHOPINGolni? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Vagy van olyan megoldás is,hogy veszel ráfokat küllők,agy megvan és áttfüzeted
Első felnit, amiben van némi nyolcas, de legalább nem repedt, lehet, hogy tud adni Matlé. Hátsót meg bontóból. Ezzel így én nem nagyon motoroznék.
Fúúúúúú ez nem szép látvány sajna....
dobot meg rakdd fel képesmotorra hátha valakinek ez tetszik és cserélne veled...vagy add el és laposracertől vegyél vmi másikat...
azta kva
az nagyon jó
és ha igy hagyom akkor mik lehetnek a veszélyek?
összetörhet a kerekem vagy valami hasonló?
meg, és akkor jó eséllyel eldeformálódik, ha gyorsan hűl ki. Metallográfiából szinte mindent elfelejtettem már, de az ilyen melegen hengerelt profilos cuccok nem nagyon szeretik a hegesztést.
Egy próbát megér, ha azt vesszük, hogy a bontott felniszett 40-től felfelé van.
első és hátsó kerekemmel mi a teendő szerintetek?
meglehet hegeszteni vagy valami ilyesmi?
nagyon regi aza dob szerintem
Én se. De mindjárt igen.
Ez a dob valami piszok ronda. Ezért még Laposracer se kérne 8 ezret
a-a
en nem
mindenki alszik?
most jöttem rá hogy acerbis dobom van:D
nem érdekel valakit csere egy gyárira?
szerintetek ez így jó?
első 2 kép az első kerekemet ábrázolja..
a 3. pedig a hátsó kerekemet..
workshop manual nincs valakinek cr 250-hez ?
2005 évjárat
Ép hogy kicsit lóg a hátulja , megy az így is úgy se ugratgatok olyan keményeket mint a versenyzők! ! ! ! ! ! ! !
mármint a himbaszett
2007-es crf-be nem lehet jó?
Tudom, rossz vicc volt.