Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindegy, ezt a képet küldtem, meg írtam, h ninc smég kész teljesen.
A lényeg: első fék még nincs légtelenítve, gyújtás nincs feltéve és belőve, hátsó fékhez hiányzik a tartócsavar, meg pár ilyen apróság...
Azt el kell mondanom, hogy motorral még ÉLETEMBEN ennyit nem szoptam összesen, mint ezzel, ma hárman szereltük reggel 9-től este 7-ig
Hellosztok
nem dobnál fel 1 képet a gépedről?
ööö sajnos nekem NEM lehet
sajnos nekem lehet küldeni mms-t,pedig a telóm fogadná csak a rendszer nem engedi,valami flotta buziság miatt.
Köszi martins1993 az ajánlatot, de nemrég lőttem magamnak egy 250-est. Amikor még 500-asban gondolkoztam, akkor is 91-96 közöttit kerestem
Küldtem MMS-t neked a telefonodra. Nem kaptad meg?
Keme meister,megyen mán a gépezet?
Hali sokadikx,nem érdekelne kedvezményesen az én motorom ?
mindjárt sírok!
Nem a bikepicsen szoktam nézni, hanem itt http://www.motorera.com/honda/
A lápi versenyzőnél amit láttam kettőt, annak is fekete volt.
Bocs, ezen nem látszik. Rossz képet tettem be. Keresek másikat.
Valószínűleg a "körpoweresekre" gondolsz, ami a HPP után és az RC-szelepesek előtt volt. Ilyen?
Sziasztok
Lenne egy kérdésem: van pár évjárat a 250-es 2t Cr-ek közt melyeken nincs pówer vagy legalábbis csak egy nagy csavart látni a helyén! Azokon valóban nincs, vagy csak más mechanikájú?
Válaszotok előre is kössz! Boccs ha hülyeséget kérdeztem!
Nem mindnek, valami rejtélyes módon van némi keveredés. Mondjuk azt néztem, hogy a bikepics sem szent...
Én fényképeztem...

Ezt is:
Hali.
Nincs vkinek egy eladó végdobja honda cr 125-höz?(99es)
A 96-osnak fekete a légszűrő háza
szevasztok! Én nembirom tovább legyenmár március, megcsapott a versenyek illata én húúúzni akarom ááááá ennyi időt,hogybirok majd ki
Mennék én kézzel lábbal, sőt menni is fogok, csak még nem tudom mikor.
Halihóóóóó
Profi söfőr,profi gép,de a legjobb az a fotós Öreg cr nem vén cr
Nincs már itt. Ilyeneket?
Tegyél fel még ilyen képeket