Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honda CR 250 könyv ill töm. készlet eladó4
Megkaphatod olcsóbban !
A francba pedig kezdtem örülni hogy ezt is olcsóban megkaphatom!
De a felújítószett hátuljára rá van írva h 2002-2004 ig ....szóval a tiedhez nem jó
HÚ 16-ért engem is érdekel , szólhatsz is neki én is felvettem ,de most nincs fenn! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
De ez az msn-je nekem fennt van:),bár sokszor rejtett,és 16 ezerért adja a felújítószettet,szoktam vele dumálgatni,egész jó fej,csak hát szereti bosszantani a népet
mondok valamit az az U alaku akármi a hátso felfüggesztésnél nemtommianeve asszem ''kutyacsont'' na az 45 000 pénz
20 500 Ft kereken a Pink-motorsnál a himba csapágykészlet nekem is kell vennem előbb utóbb! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Laposracer jól eltűnt! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Lessz az ülésből jövő hétre valami!? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
írhatsz e-mail-t is de sztem ez msn cím,de nem 100%.
Hali! Hálás köszönet a segítségért, írom is a mailt
na megtaláltam ez volt a képe alá írva:
komplett vadi ujj PROX HA valakit érdekel hivjon!

Ha valakinek kell yamaha.wr@windowslive.com . ezen üzenjen
Hello!
ha jól emlékszem aki mindig felrakja a csilli villi motorját(yamahawr450)valami ilyesmi néven van fent neki láttam adatlapján eladó himba felújító szettet.
-felújítva
Én is takarítok,találtam egy felújított cr480-at,felújítva gazdát keres valakinek,180-ba csak most csak ma
Én is takarítok, jó állapotú NiCaSil-os henger ATAC-os CR125-re nem kell valakinek? 1988-ig jó. Ha hírdetéseket nézel, 1994-ig
Legalább annyira, mint én az enyémet.
Szerintem igen
Hali, nekem van egy CRF450-re: Acerbis Cyclope Ece. Nincs rajta a gépemen, csak kaptam a motoromhoz és én inkább a rajtszámtábla híve vagyok.
Szted arra el akarom cserélni?
Üdv! 2002-es CR250-hez van valakinek eladó himbája hibátlan tűgörgőkkel, vagy esetleg csapágyboltban meglehet ezt venni olcsóbban szabványból? mert a prox az elég fasza árban van
Ha valaki tudja hol lehet venni , az alsó hosszabb csattot SZÓLJON nekem ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Meg küllőt is kell vennem , Laposracer nincs neked? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Dobhatnál a csomagomba 4-5 db-ot hátsó kerékbe! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Basszus, kerültem 1-et aztán elcsattant egy csattom a csizmámon, kellene GAERNE SG-1 műanyag pánt! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Meg kitört a hátsókerekemből küllő! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Ülésem nem takaritottad ki ugye? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?