Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húz is a szivem az udvarotokba legalább a service manualt is atadhatom nem kell a postára biznom .
én is lusta vagyok akár csak te! alig várom a képet meg a7végét!
pálya is alkulgat ha csak egy napot is de még motorozni akarok az idén!
Az jó:D Még nem láttam a környéken motorozni!
lassan tényleg feladom a papírját
Bocs de nem ismerem, milyen motorja van?
Asszem valamilyen Zsolti, egész fura neve van, rendőr, gyúrós, és jó arc. Normális srác, Sáriban laknak.
akkor mi a f...nak adtad el ez se lesz szarabb onnan való mint ezek:
Hodászi Zsolt az illetö!
Helló
Bocs h így belszólok de Dabason kiregondoltál? Mert én Dabason lakom és lehet h ismerem!:D
mivel 2 125ösöm is volt a haverok akarnak már a 250-re beszélni pedig tökéletes nekem a 125 is!
Az éjszakai műszakot a hegyesfülő kutyák szigorú pillantásai tartják vasfegyelemben?
Üdv mindenkinek!
laposracer...hétvégén mi a "nyitvatartás"nálatok?
Én is keresgélek valami szimpatikus 250-est, de vagy cserébe be kell pattintanom a Kawasaki ZX4R-t, vagy el kell adni. Az idő nem sürget, a 125-ös kiválóan szuperál.
de a kacsák végzik a munka oroszlánrészét
azt tudom h nálad ne mlehet alkudni max adsz + cuccokat de én a dabasival akarok majd cigánykodni ha eljutok addig!
am a 450 nekem jo ha azt nézem fél éve vettem a másikat töled 5kiloért!az is profi volt ám!SAJNÁLOM is hogy eladtam
2000 négyzetméteres ideiglenes hulladéklerakó, kendermag-vezérelt tyúkokkal...
eszembe jutott a 2000 négyzetméteres raktárcsarnok...(az infranyaláb-vezérelt targoncákkal...)
ne röhögj!
motorjaimra a "méltán népszerű: csak tankolni kell bele" jelző illik a legjobban
de itt az a baj hogy nem lehet cigánykodni amugy hogy magamat idézzem: "szart nem árulok"
már megkonzultáltuk a gumik és láncok témáját és mondta is hogy vmi gerinc vagy hát problémája van azért is adja el! mindenképp kell "cigánykodni" anélkül nem is olyan igazi egy motor vétel
de azt se bánom ha addig el se jutok és csak M.szállásra kell mennem mer az még közelebb is van!
elválik!
Amúgy ja. És én voltam, előrebocsátom, hogy a gumik le vannak lakva és a láncszett is kuka, a motorral eshettek egyet, mert merevítő nélküli kormány van már rátéve, külön felhívom a figyelmed a kuplungkonzolra és karra.
Mindezektől eltekintve a motor maga nincs szétcseszve, előző gazdája endurozgatott csak vele, a mostani meg szegény nyomira gyúrta a hátát, ezért nem motorozhat. 550-ért nem rossz, de meg kell próbálni 500-ért elhozni. De ezt nem én mondtam...
tökmindegy má csak pénzt hozzanak amúgy azt utálom hogy mindenkinek az olcsó szarok kellenének amivel nincsis baj csak azt nem értik meg hogy fogalmam sincs hogy a fele alkatrészük hol van a motoroknak előtte majd egy héttel ide kell szólni