Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kissé elfogultnak tűnhetek, de kíváncsi vagyok arra a fotelmotorosra, aki nem érti, mitől poénos ez a videó...gondolok itt koko30 "barátunkra", akinek a saját videóinál már csak szintén saját képei jobbak...
http://www.sportmotor.hu/motor...
exc250 nincs nálam javításon meg most szerencsére egy motor se csak a saját szarjaim
Izé...leendő gépe.
Egyik ismerősöm gépe is nálad gyógyul. exc 250
Majd az első felújításnál rájössz, milyen faja a 4T. Remélem a szüleid nem csak szépek, de gazdagok is.
am erröl ami most jön arrol esetleg vmi hiba vagy javitásra szoruló dolog van? és egyáltalán te hazaérsz szombat reggelig vagy délutánra?
Olyankor engedékenyebb leszel az árak tekintetében? Úgy értem, nem csak te esel, hanem a az ár is? Mert akkor egyeztetek az utcabeli kutyákkal...barterben nyomom a velőscsontot a diszkont motorárakért cserébe.
" a jó munkának idő kell" meg jóidő egy hete nem csináltam semmit oszt panaszkodok hogy nincs egy fillérem se
És akkor szerintetek milyen az a yzf, mert holnap jönnek megnézni a cr-t és a többit utána beszéljük meg, bár én még nem vagyok biztos el akarom cseréni!
az biztos mikor már egyszer majusban voltam akkor is azt mondtad hogy 2-3 hét és kész erre meg majd tényleg elég sok noszogtatásra összeraktad júli 16 ra!
eddig mindig bejött de amikor az éppen próba alatt lévő géppel hatalmasat baszódok azokat is elvitték eddig mindig
Hát a kerekezés biztos h jól megy!
ja ha nem nyaggatsz hogy rakjam össze azóta is itt rohadna
Nah, a magyar motornepper...
az YZ-t ne mis láttam nálad tavasszal sem lehet az is 10 percet ment alattad! (mint az enyém) milyen jo is volt hallgatni meg látni ahogy köpetted a kerekezést!
Köszi! Tőled
jó a géped honnan van?
Hát végülis az, de cr-e 260 de sokan azt hiszik h vmi kokány mert még nem hallottak ilyenről.
Ja ok bocs! Nem vagyok vmi gyakorlott forumozó!
könnyű eladni a 2T-t, csak olyan áron kell adni. Mid van, CR250?
Szerintetek megérné elcserélni a motoromat egy yzf 426-osra? Mert 4t-re szeretnék váltani és nem könnyű eladni a 2t-t!:S

http://www.hasznaltauto.hu/2571392_yamaha_yz4
26f_2000
ezek tavasszal voltak de uabból a kereskedésből az ember szaré-húgyé számolja be ezeket és nem vetít az évjárattal az yz-t 00-nek adta el
Bendzsi, használd a "válasz erre"-t, mert fogalmunk sincs, kinek szól és mire, amit írsz!
77-es rajtszám, akkor születtem. Ez égi jel. Adom a Kawát, és ráfizetek 200-at.
Okés köszi!:D