Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te is Dabasi vagy amugy? mert aztmondta volt egy csávó nála akinek nagyon tetszett és sztem az te voltál!
de érdekelne Attila 125 öse is csak lássak róla képet meg tudjam h mi a szar rajta!
rendőrökkel vigyázz...főleg amelyik ELAD
nézelödök....
mit csinálsz Dabason?
akkor remélem péntekre dobsz fel képet aztán meglátjuk és szombaton elindulok a !számú föuton és haladok Dabas irányába Mesterszállás közbeiktatásával! !
azóta se tömtem gyapotot ahelyett, amit kipöffentettem vasárnap...
Inkább felhívlak, vagy majd egyszer tényleg meglátogatlak a "gyujtástuningoló" haverommal (Váradi Csaba Aprillia RX váz csere-bere stb.) , bár ha jól tudom a viszonteladókat nem igazán szereted?
holnap éjszaka de neked 450 ahogy irtam mert annyira komolyan érdekel képet majd rakok a honlapra
azóta úgy ütöm ma is mentem 2órát új pályát járok ki
halo!a 02 es CR mikor ér haza! baze csütörtökön mek motort nézni de ez is érdekelne! képet nem csinaltak rola?
Csá, méltán népszerű láposban versenyző. Péntek délután elmennék hozzád légszűrőkeretet meg kipufftartó szilentet kukázni. Matyit meg elrángatom, hátha beleszerelmesedik a 91-es 250-be. De anyát tegyél rá
amik a honlapon vannak alkudd le őket
Vagy így szezon végén nincs valami "alkalmi" 2 üteműd? (esetleg több) de ténleg olcsó legyen!
Laposracer

Hétvégén általában hogy vagytok "nyitva" ?
az yz 99 a ktm 02 yz általános leütött áll,a ktm az jó
Az ATAC már csak ilyen. Én már csak tudom. Először szépen megy aztán kitépi a vállad
há meg van egy 520exc papírozható szép jó áll 600eft non tratt
Mikori évj.? Állapot? Olasz ez vagy német, vagy mi fija borja? (Persze, ha nem vagyok indiszkrét)!
Na most mentem, jók legyetek !

Majd irok hogy haldtam!
A"darazsakat" nem szeretem, mert folyton megáll benne valami!
Pályára hibátlan de endúrózni kicsi!
OHH
meg van egy yz 400f az is itt körül jönne haza de az csak jövö hét eleje ha sikerül az 4be megáll
hazahoztam volna de haveromék most vannak kint és voltak az embernél és monták hogy az ember eladta én meg csak csüt indulok ellenben hoznak egy cr 125 02s crd kipuf rendszer és hengerfej 420eft
Valami hasonló, mert süti a zsebemet a "korpa"?!