te is Dabasi vagy amugy? mert aztmondta volt egy csávó nála akinek nagyon tetszett és sztem az te voltál!
de érdekelne Attila 125 öse is csak lássak róla képet meg tudjam h mi a szar rajta!
akkor remélem péntekre dobsz fel képet aztán meglátjuk és szombaton elindulok a !számú föuton és haladok Dabas irányába Mesterszállás közbeiktatásával! !
Inkább felhívlak, vagy majd egyszer tényleg meglátogatlak a "gyujtástuningoló" haverommal (Váradi Csaba Aprillia RX váz csere-bere stb.) , bár ha jól tudom a viszonteladókat nem igazán szereted?
Csá, méltán népszerű láposban versenyző. Péntek délután elmennék hozzád légszűrőkeretet meg kipufftartó szilentet kukázni. Matyit meg elrángatom, hátha beleszerelmesedik a 91-es 250-be. De anyát tegyél rá
hazahoztam volna de haveromék most vannak kint és voltak az embernél és monták hogy az ember eladta én meg csak csüt indulok ellenben hoznak egy cr 125 02s crd kipuf rendszer és hengerfej 420eft
de érdekelne Attila 125 öse is csak lássak róla képet meg tudjam h mi a szar rajta!