azta kibaszott ember én beszarok aszondja 5 percet kell vele wárni amugy ma aztmondták, h valami nagy baja van a mocimnak holnap szedik szét és megmondják mennyi az annyi ewwan már nemérdekel csak mehessek
Mert 5 percet kell vele wárni
A w általában a használhatósági hőmérséklet tartományra utal. Egy 30 w 40 es motorolaj télen olyan sürü mint a méz, míg az 5-ttel, vagy 0-val kezdödö hideg állapotban is kellöen híg. Tehát ha 5 w-s olajat veszel, akkor hidegebb időben nem fog felkeményedni a telód. Asszem
Igen ez az 500as-é. De látom már kibogarásztátok az adatokat. Ha eléri a limitet akkor kuka. Tehát oldalirányba 0,9-nél legyen kisebb a terhelés irányában pedig 0,03nál. Bár ezeket az értékeket a tűgörgő kopása is befolyásolja. Tehát ha nagyobb a megengedettnél akkor tűgörgő cserével még lehet hogy bőven beleférsz bár ez nem valószínű.
A hajtókar alsó (a főtengelyben lévő) hézag 0,008-0,02-ig jó 0,03 kuka
Az oldal irányú elmozdulás, amit hézagmérővel lehet mérni 0,2-0,6-ig jó, ha motorod 89-es vagy öregebb
Köszi a segitséget, de ez 500-hoz van? Nézegettem, de nem igazán tudtam, hogy mi van irogat 0.4-0.8-at aztán ott van az a hézagoló is. Ott kell 0.4 és 0.8 között lennie? Tudnál még ebben segiteni?
Hali! Lenne egy kérdésem hozzátok, ugyanis tervezem, hogy leveszem a hengert a gépemről és dugócsere meg ami kell, de szeretném tudni mekkora a legnagyobb kottyanás a hajtókaron ami még elmegy, mert felesleges munkát és kiadást nem akarok! Előre is köszi a segitséget!
A w általában a használhatósági hőmérséklet tartományra utal. Egy 30 w 40 es motorolaj télen olyan sürü mint a méz, míg az 5-ttel, vagy 0-val kezdödö hideg állapotban is kellöen híg. Tehát ha 5 w-s olajat veszel, akkor hidegebb időben nem fog felkeményedni a telód. Asszem
http://www.bigbikeshop.hu/kate...
Az oldal irányú elmozdulás, amit hézagmérővel lehet mérni 0,2-0,6-ig jó, ha motorod 89-es vagy öregebb