Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5 w-s olaj kellett volna bele. Akkor csak 5 percet kellene wárni a javításra.
azta kibaszott ember én beszarok aszondja 5 percet kell vele wárni amugy ma aztmondták, h valami nagy baja van a mocimnak holnap szedik szét és megmondják mennyi az annyi ewwan már nemérdekel csak mehessek
áá értem kösz
Mert 5 percet kell vele wárni
A w általában a használhatósági hőmérséklet tartományra utal. Egy 30 w 40 es motorolaj télen olyan sürü mint a méz, míg az 5-ttel, vagy 0-val kezdödö hideg állapotban is kellöen híg. Tehát ha 5 w-s olajat veszel, akkor hidegebb időben nem fog felkeményedni a telód. Asszem
miért 5w?
köszi
Bemész a boltba és 5W-s teleszkópolajat kérjél. valami ilyesmi.

http://www.bigbikeshop.hu/kate...
Igen ez az 500as-é. De látom már kibogarásztátok az adatokat. Ha eléri a limitet akkor kuka. Tehát oldalirányba 0,9-nél legyen kisebb a terhelés irányában pedig 0,03nál. Bár ezeket az értékeket a tűgörgő kopása is befolyásolja. Tehát ha nagyobb a megengedettnél akkor tűgörgő cserével még lehet hogy bőven beleférsz bár ez nem valószínű.
de még is mien olaj kell bele
Na ne szívózzatok:D Bebaszik ha százasba kerül egy nicasilozás!
Akarom irni '90-es!
Köszi! '09-es tehát 0.8mm-ig jó! Mégegyszer kösz!
A hajtókar alsó (a főtengelyben lévő) hézag 0,008-0,02-ig jó 0,03 kuka
Az oldal irányú elmozdulás, amit hézagmérővel lehet mérni 0,2-0,6-ig jó, ha motorod 89-es vagy öregebb
Köszi a segitséget, de ez 500-hoz van? Nézegettem, de nem igazán tudtam, hogy mi van irogat 0.4-0.8-at aztán ott van az a hézagoló is. Ott kell 0.4 és 0.8 között lennie? Tudnál még ebben segiteni?
Ő lesz az...Biztos. Nem hiszem, hogy sok Rebeka krosszozik KTM85-tel.
Valamiért lemaradtak a képek!
Jaja, arról!
Cr 500-ról van szó? (gondolom)
Dél-kupán versenyzik
hy!Simon Rebeka #27 ? ? ? ?
Hali! Lenne egy kérdésem hozzátok, ugyanis tervezem, hogy leveszem a hengert a gépemről és dugócsere meg ami kell, de szeretném tudni mekkora a legnagyobb kottyanás a hajtókaron ami még elmegy, mert felesleges munkát és kiadást nem akarok! Előre is köszi a segitséget!
Én teleszkópolajat! De ha jó kemény telot akarsz, akkor rakjál bele hajtómű olajat
Upsz
Hááát, ha nekem ilyen idős koromban, ilyen lehetőségem lett volna.... Biztos hogy a jelenlegi 5 csonttörésem sokszorosával büszkélkedhetnék.
Hááát, ha nekem ilyen idős koromban, ilyen lehetőségem lett volna.... Biztos hogy a jelenlegi 5 csonttörésem sokszorosával büszkélkedhetnék.